Yandex Metrica

Ali Sinan Tunaoğlu kimdir? Patiswiss yeni CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun eşi mi?

Ali Sinan Tunaoğlu kimdir? Patiswiss yeni CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun eşi mi?

Tartışmaların odağındaki çikolata markası Patiswiss'in yeni CEO'su Ali Sinan Tunaoğlu oldu. Peki Ali Sinan Tunaoğlu kimdir? Patiswiss yeni CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun eşi mi?

Gündem

06.05.2024, 00:48

Linkedin'de bir tüketici Patiswissi CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nu etiketleyerek çikolatanın paketinden küflü olarak çıktığını iddia etmesi üzerine başlayan tartışma Elif Aslı Yıldız'ın istifası ile sonlandı. Görevinden istifa ettiğini açıklayan Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yerine gelen yeni CEO belli oldu. Şirketten yapılan açıklamada Ali Sinan Tunaoğlu'nun yeni CEO olarak atanadığı açıklandı. Ali Sinan Tunaoğlu'nun kim olduğu ise merak edilmeye başlandı.

Ekrem İmamoğlu: Hamas'ı terör örgütü olarak görüyoruz! Ekrem İmamoğlu: Hamas'ı terör örgütü olarak görüyoruz! Haberi Görüntüle

ALİ SİNAN TUNAOĞLU KİMDİR?

Linkedin'de bir tüketicinin yaptığı paylaşıma sert bir şekilde cevap vermesi üzerine sosyal medyada kısa sürede yayılan tartışma sonucu şirketin kurucusu ve sahibi Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu görevinden istifa etmek zorunda kalmıştı. 

Zincir marketlerde de ürünlerin satışı durdurulmuştu. 

Yaşanan gelişmelerin ardından şirkete yeni CEO atandı. 

Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sinan Tunaoğlu oldu.

Patiswiss sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "23.04.2024 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısı sonucunda Ali Sinan Tunaoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkanlığı’na getirilmesine karar verilmiştir. Bu karar Ticaret Sicil Gazetesi’nde ilan edilecektir" denildi.

 Ali Sinan Tunaoğlu eski CEO Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun eşidir. 

Kocasına tasma takıp gezdiren kadın kimdir? Kocasına neden tasma taktı? Kocasına tasma takıp gezdiren kadın kimdir? Kocasına neden tasma taktı? Haberi Görüntüle

ALİ SİNAN TUNAOĞLU ELİF ASLI YILDIZ'IN NEYİ OLUYOR?

Görevinden istifa etmek zorunda olan eski CEO Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun eşi yeni CEO olarak atandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

1

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading