Yandex Metrica

Ekrem İmamoğlu: Hamas'ı terör örgütü olarak görüyoruz!

CNN International’a röportaj veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hamas'ı terör örgütü olarak gördüklerini belirterek, "Hamas İsrail’de bizi çok üzen bir saldırıya imza attı." ifadelerini kullandı.

Gündem

11.05.2024, 18:06

Başta ABD'nin elit üniversiteleri olmak üzere dünyada İsrail soykırımına yönelik tepkiler çığ gibi büyürken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan İsrail güzellemesi geldi. 

CNN International’a röportaj veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, adete söyledikleri ile şoke etkisi yarattı.

Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ın babası hayatını kaybetti Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ın babası hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

ERDOĞAN-HANİYE GÖRÜŞMESİ RAHATSIZ ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kısa bir süre önce Hamas lideri İsmail Haniye'yi Türkiye'de ağırlamasından rahatsız olan Batı medyası soluğu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yanında aldı. 

CNN International ile röportaj yapan Ekrem İmamoğlu İsrail'in soykırımını görmezden gelerek Siyonistleri aklama derdine düştü. Bununla da kalmayan İmamoğlu, Hamas'ı terör örgütü ilan etti.

Doha'da kritik zirve: MİT Başkanı İbrahim Kalın Hamas heyeti ile görüştü: Gündem ateşkes Doha'da kritik zirve: MİT Başkanı İbrahim Kalın Hamas heyeti ile... Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU'NUN İSRAİL YASI

CNN verdiği röportajda, Hamas’ı bir terörist grup olarak değerlendiren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 7 Ekim'de Hamas'ın askeri kanadı El Kassam Tugayları'nın özgürlük operasyonunu ele alarak, "Hamas, İsrail’de bizi çok üzen bir saldırıya imza attı" ifadelerini kullandı.

Sözlerine devam eden İmamoğlu, "Biz, terör eylemleri aracılığıyla insanları topluca katleden her yapıyı terör örgütü olarak değerlendiriyoruz” diyerek Hamas'ı terör örgütü olarak gördüklerini dile getirdi.

Mülakat tarih olabilir! Milli Eğitim Bakanı açıkladı: Öğretmen atamalarında yeni dönem! Mülakat tarih olabilir! Milli Eğitim Bakanı açıkladı: Öğretmen atamalarında yeni... Haberi Görüntüle

SOYKIRIM VAR DİYEMEDİ

7 Ekim'den bu yana kadın, çocuk, genç, yaşlı binlerce masumu katleden İsrail, dünyanın birçok ülkesinde tepkilere neden olurken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Gazze'de yaşanan insanlık ayıbına kör, sağır dilsiz olmayı tercih etti. Tüm bunların üstüne bölgede yaşanların tüm sorumluluğunu Hamas'ın üstüne yıktı.

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading