Yandex Metrica

Kocasına tasma takıp gezdiren kadın kimdir? Kocasına neden tasma taktı?

Kocasına tasma takıp gezdiren kadın kimdir? Kocasına neden tasma taktı?

Son dönemde sosyal medyada büyük yankı uyandıran bir video, izleyiciler arasında büyük bir tartışma başlattı. Videoda, bir kadının kocasına tasma takıp onu gezdirdiği görülüyor. Bu olay ve kadının kim olduğu, merak konusu haline geldi ve sosyal medya platformlarında geniş çapta konuşulmaya başlandı. Olay, eşsiz niteliği ve tartışmalı doğasıyla dikkat çekiyor. Peki, Kocasına tasma takıp gezdiren kadın kimdir? Kocasına neden tasma taktı?

Gündem

15.05.2024, 07:30

Sosyal medyada dikkat çeken ilginç videolar arasına bir yenisi daha eklendi. Bir kadın, alışveriş yapmak için gittiği mağazada kendisine eşlik eden kocasının boynuna bir tasma takarak dolaşmaya başladı. Bu sıra dışı görüntü, mağazadaki başka bir müşteri tarafından kaydedildi ve kısa sürede viral oldu. Video, izleyiciler arasında büyük bir şaşkınlık ve tartışma yarattı. Peki, Kocasına tasma takıp gezdiren kadın kimdir? Kocasına neden tasma taktı?

KOCASINA TASMA TAKIP GEZDİREN KADIN KİMDİR?

KOCASINA TASMA TAKIP GEZDİREN KADIN KİMDİR?

Son dakika! Kabine toplantısı sona erdi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Son dakika! Kabine toplantısı sona erdi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Haberi Görüntüle

KOCASINA TASMA TAKIP GEZDİREN KADIN KİMDİR?

Henüz nerede çekildiği bilinmeyen bu video kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Görüntüde, alışveriş yapan bir kadın normal görünse de yanında duran kişinin, tahminen kocası olduğu düşünülen, tasmalı olması dikkat çekti. Dahası, tasanın ucu kadının elindeydi. Bu olay, izleyiciler arasında büyük bir şaşkınlık ve tartışma yarattı.

Başka bir müşterinin cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüler kısa sürede sosyal medyada viral oldu. Videonun altına ise "Adam neden kabul etmiş böyle bir şeyi?", "Isırmasın diye maske de takmış", "Finansal kölesi mi?", "Allah'ım daha neler göreceğiz derken daha beterini görüyoruz" gibi yorumlar atıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading