Yandex Metrica

Beypazarı maden suyu içindekiler | Beypazarı soda içinde ne var? Bor var mı?

Beypazarı maden suyu içindekiler | Beypazarı Türkiye'nin önde gelen maden suyu markasıdır. Türkiye'de olduğu kadar yurt dışında da bilindik bir maka olan Beypazarı dünyaya sağlıklı içecek ihracatı yapan Türk firmasıdır. Beypazarı soda içinde ne var? Bor var mı?

Gündem

02.05.2024, 16:36

Mineralli Su ve yüzde yüz doğal etiketiyle satışı yapılan Beypazarı maden suları Türkiye'nin önde gelen maden suyu markalarından biridir. Aynı zamanda çeşitli  gazlı içecek ürünleri de bulunan Beypazarı bu alanda pazarın önde gelen firmalarından biridir. Yurt dışına da satış yapan Beypazarı maden suyunun içeriği pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Beypazarı maden suyu içindekiler neler? Beypazarı soda içinde ne var? Bor var mı?

Demogoji yapmayın! Bakan Özhaseki'den Özgür Özel'e sert tepki:  Sahte çevreciler bizi anlayamaz! Demogoji yapmayın! Bakan Özhaseki'den Özgür Özel'e sert tepki: Sahte çevreciler... Haberi Görüntüle

BEYPAZARI MADEN SUYU İÇİNDEKİLER

200 ml'lik cam şişe içeriğinde yer alan bilgilerde mineral değeri şöyle belirtiliyor; 

Mineral Değerleri

Kalsiyum 205,867 mg/l

Magnezyum 124,588 mg/l

Potasyum 26,005 mg/l

Demir 0,008 mg/l

Sülfat 176,11 mg/l

Florür 0,64 mg/l

Slikat 48,21 mg/l

Klorür 21,94 mg/l

Bikarbonat 1433,5 mg/l

BEYPAZARI_MADEN_SUYU_İÇİNDE_NE_VAR.jpg

Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman 2024 | Galatasaray başkan adayları kimler? Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman 2024 | Galatasaray başkan adayları... Haberi Görüntüle

BEYPAZARI MADEN SUYU MARKASI HAKKINDA

Beypazarı maden suyu markasının merkezi Ankara'nın Beypazarı ilçesidir. Maden suyu, Beypazarı ilçesindeki birçok maden kaynağından çıkarılır ve doğal olarak yüksek mineral içeriği ile öne çıkar.  Beypazarı maden suyu Türkiye'nin önde gelen maden suyu markalarından biri haline gelmiştir. 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading