Yandex Metrica

Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman 2024 | Galatasaray başkan adayları kimler?

Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman 2024 | Galatasaray başkan adayları kimler?

Süper Lig'de yoluna emin adımlarla ilerleyen Galatasaray rakibi Fenebahçe ile arasındaki puan farkını açarak son haftalara şampiyon olarak girmenin planlarını yapıyor. Galatasaray'da seçimli olağan genel kurul tarihi de belli oldu. Peki Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman 2024? Galatasaray başkan adayları kimler?

Gündem

02.05.2024, 12:26

Galatasaray Süper Lig'de en yakın rakibi Fenerbahçe'nin önünde lider konumda yer alıyor. Uzun süre liderlik koltuğunda oturan Galatasaray şampiyonluk planına kilitlenmiş durumda. Kadorosnun hem korumak hem de güçlendirmek isteyen  Galatasaray bazı oyuncularıyla da sözleşme yeniledi. Galatasaray'da başkanlık seçiminin yapılacağı tarih belli oldu.

Son dakika: AFAD duyurdu: Tokat'ta korkutan deprem! Son dakika: AFAD duyurdu: Tokat'ta korkutan deprem! Haberi Görüntüle

GALATASARAY BAŞKANLIK SEÇİMİ NE ZAMAN? 

Galatasaray Kulübü olağan genel kurul 18 Mayıs'ta yapılmasına karar verildi. Bu toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise seçim 25 Mayıs'ta yapılacak.Genel kurul, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda saat 10.00'da başlayacak. 

Irak ve Suriye'nin kuzeyine operasyon! Çok sayıda terörist imha edildi Irak ve Suriye'nin kuzeyine operasyon! Çok sayıda terörist imha edildi Haberi Görüntüle

GALATASARAY BAŞKAN ADAYLARI KİMLER?

Galatasaray'da başkan adayları henüz adaylıklarını açıklamadı. İlerleyen günlerde adayların isimleri duyurulabilir. Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Mayıs ayında düzenlenecek başkanlık seçiminde aday olmayacağının sinyalini vermişti. 

Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında ne oldu? TFF neden inceleme başlattı? Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında ne oldu? TFF neden inceleme başlattı? Haberi Görüntüle

DURSUN ÖZBEK BAŞKANLIĞA ADAY MI?

Dursun Özbek geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada "2024'te emaneti teslim edeceğimiz bir seçim dönemine geliyoruz. Galatasaray'a önümüzdeki dönemin hayırlı olması ve bu dönemde yapılan işlerin bir tık daha üste taşınması için yeni gelecek arkadaşlara başarılar diliyorum. Seçim vaatlerimizin hepsini gerçekleştirdik. Yaklaşık 4 aylık bir süremiz daha var. Bu 4 ayda da gerçekleştiremediğimiz ya da eksik kalan kısımları tamamlayacağız" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading