Yandex Metrica

1 Mayıs'ta nöbetçi noter var mı? Nöbetçi noterler 1 Mayıs'ta açık mı, kapalı mı?

1 Mayıs'ta nöbetçi noter var mı? Nöbetçi noterler 1 Mayıs'ta açık mı, kapalı mı?

1 Mayıs İşçi Bayramı'nda noterde işi olan vatandaşlar nöbetçi noterlerin açık olup olmadığını merak ediyor. 1 Mayıs'ta nöbetçi noter var mı? Nöbetçi noterler 1 Mayıs'ta açık mı, kapalı mı? soruları pek çok kişi tarafından soruluyor.

Gündem

02.05.2024, 17:22

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle ülkemizde pek çok resmi kurum kapalı olacaktır. Noterler, Bankalar, PTT ve kargolar 1 Mayıs'ta açık olmayacak. Alım satım işlemleri olan vatandaşlar ise 1 Mayıs'ta nöbetçi noterlerin açık olup olmadığı sorusuna yanıt arıyor. 

Arda Turan'dan dikkat çeken Seçil Erzan sözleri: Helal paramızı verdik Arda Turan'dan dikkat çeken Seçil Erzan sözleri: Helal paramızı verdik Haberi Görüntüle

1 MAYIS'TA NÖBETÇİ NOTER VAR MI?

1 Mayıs'ta noterler açık olmayacak. Nöbetçi noterlerde de 1 Mayıs'ta kapalı olacak. Noter'de işi olanlar işlemlerini 30 Nisan'da yada 2 Mayıs perşembe günü gerçekleştirilecek.

Güncel kurbanlık fiyatları 2024! TDV kurbanlık fiyatları ne kadar? Güncel kurbanlık fiyatları 2024! TDV kurbanlık fiyatları ne kadar? Haberi Görüntüle

NÖBETÇİ NOTERLER 1 MAYIS'TA AÇIK MI, KAPALI MI?

Noterler, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde kapalı olacak. 

Nöbetçi noterler Cumartesi ve Pazar günleri hizmet verir. Resmi tatillerde nöbetçi noterler çalışmaz. Dolayısıyla 1 Mayıs'ta nöbetçi noter uygulaması yoktur.

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yeni gelişme: Savcılık harekete geçti: Emniyette üst düzey kişiler hakkında karar! Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yeni gelişme: Savcılık harekete geçti: Emniyette... Haberi Görüntüle

NÖBETÇİ NOTERLER HANGİ SAATLERDE AÇIKTIR?

Nöbetçi noterler Cumartesi günleri 09:00-16:00 arası, Pazar günleri ise 10:00-14:00 arasında hizmet verir. Nöbetçi noter sorgulamak için  >https://portal.tnb.org.tr/Sayfalar/NobetciNoterBul.aspx adresine gidebilirsiniz. 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Loading