Yandex Metrica

Üsküdar Ceza konseri ücretsiz mi, bilet gerekiyor mu 23 Nisan? Ceza konseri saat kaçta, nerede olacak?

Üsküdar Ceza konseri ücretsiz mi, bilet gerekiyor mu 23 Nisan? Ceza konseri saat kaçta, nerede olacak?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için geri sayım başladı. Hafta sonuna girmemizle birlikte kutlamaların başlayacağı heyecanı artıyor. Planlanan etkinlikler, 23 Nisan gününe kadar devam edecek ve bu özel günü coşkuyla kutlayacaklar için birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak. Konu hakkında yapılan 23 Nisan etkinlikleri 2024 araştırmaları ise yoğun ilgi görüyor. Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, resmi sosyal medya hesabından 23 Nisan'da Üsküdar'da yapılacak konserler hakkında bilgi verdi. Reels videosunda Ceza ve Zeynep Bastık konserleri dikkat çekti. Peki, Üsküdar Ceza konseri ücretsiz mi, bilet gerekiyor mu 23 Nisan? Ceza konseri saat kaçta, nerede olacak?

Gündem

03.05.2024, 16:58

Bu yıl da geleneksel olarak kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, coşkuyla bekleniyor. Milyonlarca çocuğun heyecanla beklediği bu özel gün öncesinde düzenlenecek etkinlikler, büyük bir merakla araştırılıyor. Ülkemizin dört bir yanında gerçekleştirilecek olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarının İstanbul ayağı için etkinlikler İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından belirlendi. Peki, Üsküdar Ceza konseri ücretsiz mi, bilet gerekiyor mu 23 Nisan? Ceza konseri saat kaçta, nerede olacak?

Survivor Furkan sakatlandı mı, ne oldu 28 Nisan? Furkan Survivor'dan ayrılacak mı? Survivor Furkan sakatlandı mı, ne oldu 28 Nisan? Furkan Survivor'dan... Haberi Görüntüle

ÜSKÜDAR CEZA KONSERİ ÜCRETSİZ Mİ, BİLET GEREKİYOR MU?

Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali etkinliklerinin ücretsiz biletleri, İstanbul Senin mobil uygulaması üzerinden ücretsiz (bedava) bir şekilde rahatlıkla alınabilir.

İstanbul'da bugün vapurlar çalışıyor mu 1 Mayıs? Bugün hangi vapur seferleri iptal edildi? İstanbul'da bugün vapurlar çalışıyor mu 1 Mayıs? Bugün hangi vapur... Haberi Görüntüle

CEZA KONSERİ SAAT KAÇTA, NEREDE OLACAK?

Ceza ve Zeynep Bastık gibi sanatçıların konserlerinden, 23 Nisan Özel Kortej Yürüyüşü'ne; tiyatro oyunlarından akrobasi, sirk ve illüzyon gösterilerine kadar birçok etkinliğin yer aldığı Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenleniyor. Festival, İBB Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu, Artİstanbul Feshane, Arnavutköy İSKİ Terkos Kültür Evi ve Yaşam Parkı, Baruthane, Bayrampaşa Atatürk Parkı, Beyoğlu İstiklal Caddesi, Büyükada Atatürk Meydanı, Çatalca Cumhuriyet Meydanı, Çekmeköy, Çubuklu Silolar, Gaziosmanpaşa, Sancaktepe Belediye Binası Önü, Silivri, Sultanbeyli, Şile, Turşucuzade Konağı, Tuzla Sahil Tören Alanı ve Üsküdar Sahil Meydanı olmak üzere şehrin 19 ayrı noktasında gerçekleşecek. 

Ceza konserinin saat kaçta olacağı henüz bilinimyor. Fakat "ALO 153"'ten Üsküdar'da 23 Nisan'da gerçekleşecek Ceza ve Zeynep Bastık konserlerinin saatlerini öğrenebilirsiniz.

Ceza'nın konseri Üsküdar Sahil Meydanı'nda olacak.

Habere Tepki Ver

12

6

1

0

0

1

1

1

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading