Yandex Metrica

Sitede Ara

Fransa'dan Siyonistlere şok! Yahudi yerleşimcilere yaptırım kararı geldi: Ülkeye girişleri yasaklandı

Fransa'dan Siyonistlere şok! Yahudi yerleşimcilere yaptırım kararı geldi: Ülkeye girişleri yasaklandı

Tüm dünyanın gözleri önünde Gazze'de soykırım yapan katil İsrail'e dünyadan tepkiler gelmeye devam ediyor. Son olarak Fransa, Filistinlilere şiddet uygulayan 28 yasa dışı Yahudi yerleşimciye ülkeye giriş yasağı getirdi.

Dünya

30.03.2024, 18:21

7 Ekim'den bu yana kadın, çocuk, genç, yaşlı demeden Gazze'de soykırım yapan katil İsrail'e dünyadan tepkiler gelmeye devam ediyor. Edinilen bilgiye göre, Fransa, işgal altındaki Batı Şeria'da Filistinlilere şiddet uygulayan 28 yasa dışı Yahudi yerleşimciye ülkeye giriş yasağı getirdi.

İsrail askeri eşek arısı yuvasına saldırdı: 1'i ağır 12 işgalci yaralı İsrail askeri eşek arısı yuvasına saldırdı: 1'i ağır 12 işgalci... Haberi Görüntüle

SİYONİSTLERE YAPTIRIM KARARI

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Fransa Dışişleri Bakanlığı, Fransa'nın Batı Şeria'da Filistinli sivillere karşı şiddet uygulayan Yahudi yerleşimcilere karşı yaptırım kararı aldığı bildirildi. Söz konusu açıklamada, 28 yasa dışı Yahudi yerleşimciye Fransa'ya giriş yasağı getirildiği belirtildi.

İsrail daha çok kan istiyor! Son sığınak Refah hamlesini dünyaya duyurdu İsrail daha çok kan istiyor! Son sığınak Refah hamlesini dünyaya... Haberi Görüntüle

TERÖR AMBARGOSU

Fransa Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamanın devamında, son aylarda yasa dışı Yahudi yerleşimcilerin Filistinlilere yönelik şiddetinin arttığına dikkat çekilerek, "Fransa bu şiddeti sert şekilde kınıyor. Daha önce de defalarca belirttiğimiz gibi buna son vermek ve faillerini yargılamak İsrailli makamların sorumluluğu". denildi.

Yunanistan'da Türk kimliği inkar ediliyor! Son örnek Eurovision Yunanistan'da Türk kimliği inkar ediliyor! Son örnek Eurovision Haberi Görüntüle

"SÖMÜRGECİLİK SONA ERMELİ"

Paris yönetiminin söz konusu Yahudi yerleşimcilere karşı Avrupa düzeyinde de yaptırım uygulanmasından yana olduğu ve bu yönde Avrupalı ortaklarıyla çalışma yürüttüğü belirtilen açıklamada, "Sömürgecilik uluslararası hukuka göre yasa dışı ve sona ermeli." denild.

Son dakika... ABD'den Reisi'yi taşıyan helikopterin düşmesine ilişkin açıklama: 'Yakından takip ediyoruz' Son dakika... ABD'den Reisi'yi taşıyan helikopterin düşmesine ilişkin açıklama: 'Yakından... Haberi Görüntüle

BARIŞ İÇİN TEK ÇARE FİLİSTİN DEVLETİ'NİN KURULMASI

Ayrıca bakanlıktan yapılan açıklamda, İsrail'in Filistin topraklarındaki sömürgeciliğinin devam etmesi durumundan Filistin devletinin kurulamayacağı değerlendirmesine yer verildi. Öte yandan açıklamada, Filistin devletinin kurulmasının, İsrailliler ve Filistinlilerinin yan yana, huzurlu ve güvenli şekilde yaşaması için "tek çare" olduğu vurgulandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Loading