Yandex Metrica

Diri diri gömülen adam 4 gün sonra mezardan çıktı: Mucize kurtuluş

Diri diri gömülen adam 4 gün sonra mezardan çıktı: Mucize kurtuluş

Moldova'da 62 yaşındaki adam önce bıçaklandı, daha sonra diri diri gömüldü. İşin mucize kısmı ise 4 gün sonra gerçekleşti. Yaşlı adam 4 gün sonra gömüldüğü mezardan sağ çıkarıldı. 

Dünya

21.05.2024, 19:37

Bıcaklanıp diri diri mezara gömülen adam 4 gün boyunca toprağın altında kurtarılmayı bekledi. Polis, Pazartesi günü ülkenin kuzeybatısındaki küçük Ustia köyüne 74 yaşındaki bir kadının vahşice öldürülmesini soruşturmak üzere çağrıldığında, operasyonun bu kadar dramatik sonuçlanacağını kimse beklemiyordu.

Aynı gün araştırmacılar, yaşlı kadını birkaç kez bıçaklayan kasabadan 18 yaşındaki bir gencin kimliğini tespit etti. Unimedia haber sitesinin haberine göre dedektifler genç adamı evinde sarhoş halde buldu. Kendini çelişkilere karıştırmıştı ve kafası karışmış görünüyordu.

Memurlar daha sonra eve ve bahçeye daha yakından baktılar ve yerden gelen boğuk yardım çığlıklarını duydular. Polisler küreği kaptı. Acil servisler, birkaç santimetre derinlikte, ahşap kalaslardan yapılmış derme çatma bir depoda 62 yaşında bir adam buldu.

Kazıldığında bilinci açıktı, boynunda bıçak yarası vardı ve bilgi verebiliyordu.

Adaylardan hodri meydan! Kamala Harris, Trump'ın meydan okumasına yanıt verdi! Adaylardan hodri meydan! Kamala Harris, Trump'ın meydan okumasına yanıt verdi! Haberi Görüntüle

ÖNCE BIÇAKLADI SONRA DİRİ DİRİ GÖMDÜ

Kurban polise, dört gün önce 18 yaşındaki çocukla birlikte oturduğunu ve çok fazla alkol içtiğini söyledi.

Ama sonra bir tartışma çıktı. 62 yaşındaki adam polise, 18 yaşındaki çocuğun aniden bıçağını çıkarıp kendisini bıçakladığını söyledi.

Daha sonra yaşananlar ise korkunç. 18 yaşındaki adam, kanayan adamı derme çatma bodruma kilitledi, diri diri gömdü ve tek açıklığı da toprakla doldurdu.

Habere Tepki Ver

0

0

6

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading