Yandex Metrica

İsrail askeri eşek arısı yuvasına saldırdı: 1'i ağır 12 işgalci yaralı

İsrail askeri eşek arısı yuvasına saldırdı: 1'i ağır 12 işgalci yaralı

Gazze Şeridi'nin güneyindeki tampon bölge Nirim'de operasyon hazırlığında olan İsrail askerleri eşek arası yuvasını ezdi. Yuvanın ezilmesiyle birlikte harekete geçen eşek arıları 1'i ağır olmak üzere 12 işgal askerini hastanelik etti.

Dünya

20.05.2024, 20:41

Gazze Şeridi'nde operasyon hazırlığında bulunan İsrail tankı eşek arısı yuvasının üzerinden geçti. Yuvanın çiğnenmesi ile harekete geçen eşek arıları İsrail askerlerini hastanelik etti. 

İsrail'de 'soykırım kabinesi' karıştı: Irkçı Ben-Gvir'e yumruklu saldırı İsrail'de 'soykırım kabinesi' karıştı: Irkçı Ben-Gvir'e yumruklu saldırı Haberi Görüntüle

EŞEK ARILARI İSRAİL ASKERİNE SALDIRDI

Söz konusu olay Gazze'nin güneyinde bulunan Nirim bölgesindeki çitlerin yakınında gerçekleşti. Gazze'ye operasyon hazırlığında olan güney tümenine ait bir tank çitlere yakın bir bölümde bulunan eşek arısı yuvasına zarar verdi. 

Yuvanın bozulması ile birlikte karşı saldırıya geçen eşek arıları 1'i ağır olmak üzere 12 işgal askerini yaraladı. Şeba Hastanesi'ne kaldırılan İsrail askerlerinin durumuna ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı. 

Bir kıtayı yerle bir edecek bombanın fitilini ateşleyecekler: Türkiye bu durumdan etkilenebilir Bir kıtayı yerle bir edecek bombanın fitilini ateşleyecekler: Türkiye bu... Haberi Görüntüle

ATEŞKES OLACAK MI?

Öte yandan sabahın erken saatlerinde AFP ekipleri, Refah'a yönelik topçu ateşi duyduklarını bildirdi ve görgü tanıkları, Gazze Şehri ve kuzeydeki Jabalia mülteci kampına hava saldırıları düzenlendiğini bildirdi.

Aynı zamanda Hamas, diğer Filistinli örgütlere, Çarşamba günü Kahire'de tekrarlanan dolaylı müzakerelere ilişkin kendi görüşüne göre durum hakkında bir mesaj gönderdi.

Mısır istihbarat servisiyle bağları olduğuna inanılan El-Qahera medyası, Hamas ve İsrail delegasyonlarının "iki günlük müzakerelerin" ardından Kahire'den ayrıldığını ve arabulucu ülkelerin (Katar, Mısır, ABD) çabalarının devam edeceğine dair güvence verdiğini bildirdi. Ççatışan tarafların "görüşlerinde yakınlaşma" sağlamayı amaçlıyor.

ABD başkanlığı Ulusal Güvenlik Konseyi temsilcisi John Kirby, Kahire ve Kudüs'te temaslarda bulunurken görüşmelere aktif olarak katılan CIA Direktörü William Burns'ün bugün ABD'ye döneceğini duyurdu.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

1

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Loading