Yandex Metrica

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in de aralarında bulunduğu Hablemitoğlu suikast davasında yeni gelişme

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in de aralarında bulunduğu Hablemitoğlu suikast davasında yeni gelişme

Necip Hablemitoğlu'nun, 18 Aralık 2002'de suikasta kurban gitmesiyle ilgili 10 sanığın yargılandığı dava 16 Temmuz 2024'e ertelendi. Suikast davasının sanıkları arasında  Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen ile emekli albay Levent Göktaş da var.

Gündem

22.03.2024, 23:52

Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu, 18 Aralık 2002'de evinin önünde suikasta kurban gitmişti. Davanın sanıkları arasında Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen ile emekli albay Levent Göktaş'la beraber 10 kişi var. 

Numan Kurtulmuş'tan anayasa mesajı: Kapıyı açık tuttular Numan Kurtulmuş'tan anayasa mesajı: Kapıyı açık tuttular Haberi Görüntüle

16 TEMMUZ!A ERTELENDİ

Ankara 28. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmanın bugünkü celsesinde davanın tek tutuklu sanığı Nuri Gökhan Bozkır, tutuksuz sanıklar Levent Göktaş, Fikret Emek, Ahmet Tarkan Mumcuoğlu, Aydın Köstem ve Mehmet Narin ile taraf avukatları hazır bulundu. Başka davada hükümlü Enver Altaylı ise cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile duruşmaya katıldı. Celsede sanık ve avukatlarının sosyaya gelen evraklar ile dinlenen tanıklara ilişkin beyanları ve talepleri alındı. Mahkeme, tek tutuklu sanık Nuri Gökhan Bozkır'ın tutukluluk halinin devam etmesini ve davanın 16 Temmuz'a ertelenmesini kararlaştırdı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading