Yandex Metrica

Erkan Yolaç kaç yaşında vefat etti?

Erkan Yolaç kaç yaşında vefat etti?

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan, televizyon dünyasının tanınmış isimlerinden Erkan Yolaç, uzun süredir tedavi gördüğü Acıbadem Taksim Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Yolaç, 89 yaşındaydı.

Gündem

18.05.2024, 09:56

TRT'nin sevilen yarışma programı ’Evet-Hayır’ın sunucusu Erkan Yolaç, uzun bir süredir tedavi görmekteydi. Yoğun bakımda olan Yolaç, 89 yaşında hayata veda etti.

Fenerbahçe Lugano'ya elenirse ne olur? Avrupa Ligi'ne katılır mı? Fenerbahçe Lugano'ya elenirse ne olur? Avrupa Ligi'ne katılır mı? Haberi Görüntüle

TÜM SEVENLERİNE BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ

Sevilen isim Erkan Yolaç kaldığı hastaneden şu şekilde açıklama yapıldı;

"Solunum sıkıntısı nedeni ile hastanemize başvurmuş olan değerli televizyoncu Erkan Yolaç’ın tedavisi multidisipliner yaklaşım ile sürdürülmüştür. Uzun süredir yoğun bakım ünitesinde tedavi altında olan hastamız maalesef çoklu organ yetmezliği nedeniyle 16 Mayıs 2024 akşamı saat 21.00’de vefat etmistir. Kendisine rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz."

Erkan Yolaç

Erkan Yolaç

İstanbul'un göbeğinde iki grup arasında silahlı çatışma: 3 yaralı İstanbul'un göbeğinde iki grup arasında silahlı çatışma: 3 yaralı Haberi Görüntüle

ERKAN YOLAÇ KİMDİR?

Erkan Yolaç, 24 Şubat 1935 tarihinde Babaeski'de dünyaya geldi. Aslen Edirneli olan Yolaç, Alpullu Şeker Fabrikası'nın revirinde doğdu.

Ailesi 1941 yılında İstanbul'a göç etti. İlköğrenimine Saint-Joseph Fransız Lisesi'nde başlayan Yolaç, daha sonra eğitimine Kenan Evren Anadolu Lisesi'nde devam etti. Babasının işi nedeniyle Kastamonu'ya taşındılar.

Kastamonu'da lise yıllarında, edebiyat öğretmeni Rauf Mutluay'ın teşvikiyle belediye mikrofonlarından sunum yapmaya başladı. Sunumları beğenilen Yolaç, belediye başkanı Osman Zeki Oktay'ın dikkatini çekti ve tüm anonsları yapmaya başladı.

17 Mayıs 2024 Cuma günü ise 89 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading