Yandex Metrica

Boşanmayı hazmedemeyen koca dehşet saçtı: Öldürüp intihar etti!

Boşanmayı hazmedemeyen koca dehşet saçtı: Öldürüp intihar etti!

Çorum'da, boşanma aşamasındaki eşini ve eşinin kız kardeşini tabancayla öldüren şahıs aynı tabancayla kendi hayatına da son verdi. 

Gündem

18.05.2024, 11:19

Çorum'da Hasan Orhan isimli kişi  boşanma aşamasındaki eşi Nazegül Orhan ve baldızı Meryem Karakoç’u sokak ortasında tabancayla vurarak öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti. 

15 Temmuz bugün Ankara'da otobüsler bedava mı? EGO-otobüs-metro bugün ücretsiz mi? 15 Temmuz bugün Ankara'da otobüsler bedava mı? EGO-otobüs-metro bugün ücretsiz... Haberi Görüntüle

GÖRÜŞMEK İÇİN EŞİNİN YAŞADIĞI EVE GİTMEK İSTEDİ 

Olay, öğle saatlerinde Kale Mahallesi, Mürsel 3. Sokak’ta meydana geldi. Hasan Orhan boşanma aşamasında olduğu eşi Nazegül Orhan ile görüşmek için yaşadığı eve giderken sokakta karşılaştı.

Muhtardan swinger parti! Konya Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti! Mide bulandıran detaylar ortaya çıktı! Muhtardan swinger parti! Konya Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti! Mide bulandıran... Haberi Görüntüle

AYNI SİLAHLA İNTİHAT ETTİ 

Orhan çifti, sokak ortasında eşiyle tartışmaya başladı. Hasan Orhan, eşi Nazegül ve yanındaki baldızı Meryem Karakoç’u tabancayla vurarak öldürdü, daha sonra aynı silahla kendini yaşamına son verdi. 

 

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı Hasan Orhan, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Hitit Üniversitesi Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Hasan Orhan doktorların çabasına karşın kurtarılamadı. Olay yerinde hayatını kaybeden eşi ve baldızı da olay yeri incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading