Yandex Metrica

Yeni Kurtlar Vadisi geliyor! Kör Nokta dizisi ne zaman çıkacak, oyuncuları kim?

Yeni Kurtlar Vadisi geliyor! Kör Nokta dizisi ne zaman çıkacak, oyuncuları kim?

ATV için yeni bir dizi projesi olan "Kör Nokta" için hazırlıklara başlayan isim, efsane Kurtlar Vadisi serisinin yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlenen Osman Sınav oldu. Dizinin tam olarak ne zaman çıkacağı henüz bilinmiyor.

Gündem

20.05.2024, 12:30

Geçmişten günümüze birçok izlenme rekoru kıran projelerde adını altın harflerle yazdıran Osman Sınav, şimdi yeni bir projeye imza atıyor. Büyük bir başarı elde eden Kurtlar Vadisi'nin yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlenen Sınav, şimdi izleyiciler için heyecan verici bir dizi olan Kör Nokta'yı hazırlıyor.

2024 ÖABT sınav giriş yerleri açıklandı mı? ÖABT giriş belgesi sorgulama nasıl yapılır? 2024 ÖABT sınav giriş yerleri açıklandı mı? ÖABT giriş belgesi... Haberi Görüntüle

GECE VE ASLİM ADINDAKİ İKİ KIZIN ÖYKÜSÜ

Kurtlar Vadisi'nin unutulmaz etkisi hala devam ederken, bu efsane dizinin yaratıcısı Osman Sınav, Kör Nokta dizisinin detaylarını paylaştı. Senaryosunu Didem Kaplan ve Funda Alp'in kaleme alacağı Kör Nokta dizisinde, 'Gece' ve 'Aslim' adlarını taşıyan iki genç kızın öyküsü izleyicilerle buluşacak.

Ahlaksız program için çok sayıda şikayet gelmişti! RTÜK gereğini yaptı Ahlaksız program için çok sayıda şikayet gelmişti! RTÜK gereğini yaptı Haberi Görüntüle

KÖR NOKTA KONUSU NE?

Büyük bir trafik kazasının ardından gelişen aşk, ihanet ve entrika dolu olaylara odaklanacak olan Kör Nokta dizisi, yeni sezon için ekranlara gelecek. Hatırlanacağı üzere, Osman Sınav en son ATV ekranlarında dizi severlerle buluşan Yalnız Kurt projesinin yapımcılığını üstlenmişti.

Osman Sınav kimdir

Osman Sınav kimdir

Fatma Zehra Kınık kimdir? Fatma Zehra Kınık kimdir? Haberi Görüntüle

OSMAN SINAV KİMDİR?

1956 yılında Burdur'da doğan Osman Sınav, sanat hayatına İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Resim Bölümü'nde başladı ve 1975 yılında mezun oldu. Ardından tekstil tasarımına olan ilgisinden dolayı aynı okulun Uygulamalı Sanatlar Yüksek Okulu Tekstil Dizaynı Bölümü'ne kaydoldu ve 1977 yılında bu bölümden de mezun oldu. Eğitimine devam ederek İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Sinema Televizyon Enstitüsü'nde eğitim gördü ve 1979'da bu enstitüden mezun oldu.

Profesyonel kariyerine Man Ajans'ta metin yazarı olarak başlayan Sınav, daha sonra Grafika Lintas isimli ajansa geçerek metin yazarlığı ve creative grup başkanlığı görevlerini üstlendi. 1984 yılında Sinegraf Film Yapım/Yönetim Ltd. Şti.'ni kurarak sinema sektörüne adım atan Sınav, birçok reklam filmi ve kampanyasıyla uzun soluklu bir reklamcılık kariyerine sahip oldu. 1987'de reklamcılık kariyerini sonlandırarak artık sadece sinema projelerine odaklanmaya karar verdi.

Yönetmenlik kariyerine 1987'de Haluk Kurtoğlu ve Alev Sezer'in başrollerini paylaştığı "Bir Muharririn Ölümü" adlı TV filmiyle başlayan Osman Sınav, ardından 1989'da "Hünkarın Bir Günü" adlı filmi yönetti. 1990'da çektiği "Yalancı Şafak", "Küçük Dünya" ve "Aşka Kimse Yok" filmleriyle adından söz ettirdi. 1993'te "Süper Baba" isimli TV dizisinin yönetmenliğini üstlendi.

1994 yılında Mehmet Aslantuğ'a en iyi oyuncu, kendisine ise en iyi yönetmen dallarında Altın Portakal ödülü kazandıran "Yalancı" adlı filmi çekti. Yönetmenliğinin yanı sıra yapımcılığını da üstlendiği birçok TV dizisi ve uzun metrajlı filmle adını duyurdu. Kenan İmirzalıoğlu'nun keşfiyle başlayan işbirliği 1998'de "Deli Yürek" adlı diziyle başladı ve devamında "Deli Yürek: Bumerang Cehennemi" adlı filmle gişe başarısı elde etti.

2002 yılında "Ekmek Teknesi" dizisini yöneten Osman Sınav, "Kurtlar Vadisi" dizisinin yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendiği dönemde büyük bir izleyici kitlesi tarafından takdir edildi. Ancak projeyle ilgili diğer işlerine odaklanmak için yönetmenlik koltuğunu devretti. "Kapıları Açmak" ve "Acı Hayat" gibi önemli projelerde de yönetmenlik yapan Sınav, son olarak "Pars: Kiraz Operasyonu" adlı filmi vizyona soktu.

2012 yılında MSGSÜ Sinema ve Televizyon Bölümü'nden mezun olan Osman Sınav, uzun ve başarılı bir kariyere sahip bir sinema adamı olarak tanınıyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading