Yandex Metrica

Sultan Durmaz kimdir? Ata Emre Akman'ın ölümünde adı geçen Sultan Durmaz'dan ilk açıklama!

Sultan Durmaz kimdir? Ata Emre Akman'ın ölümünde adı geçen Sultan Durmaz'dan ilk açıklama!

Üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ı vahşice katleden 17 yaşındaki E.Ö. gözaltında verdiği ilk ifadesinde "Babamın imam nikahlı eşi Sultan Durmaz'ı nereden tanıdığını sordum. Beni tersledi. Bunun üzerine bıçakladım." dedi. Ülke gündemine oturan cinayette adı geçen Sultan Durmaz'ın kim olduğu merak konusu oldu. Sultan Durmaz'dan ilk açıklama geldi. Durmaz, Orhan Özdemir'den şiddet gördüğünü evlerinin kurşunlandığını söyledi.

Gündem

21.05.2024, 17:18

Balıkesir'de meydana gelen korkunç cinayet ülke gündemine oturdu. Henüz üniversite öğrencisi olan 20 yaşındaki Ata Emre Akman bir yandan bütçesine katkı olması için zincir restoranlarda moto kurye olarak çalışıyordu. Bir adrese pizza siparişi götüren Ata Emre Akman yanına gelen 17 yaşındaki E.Ö tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Katil zanlısı ve babası Orhan Özdemir tutuklanarak cezaevine gönderildi. E.Ö. gözaltında ilk ifadesinde "Babamın imam nikahlı eşi Sultan Durmaz'ı nereden tanıdığını sordum. Beni tersledi. Bunun üzerine bıçakladım." dedi. Sultan Durmaz'dan olaylara ilişkin ilk açıklama geldi.

YKS Tercih EKRANI | YKS tercihleri başladı mı? Üniversite tercihleri ne zaman? YKS Tercih EKRANI | YKS tercihleri başladı mı? Üniversite tercihleri... Haberi Görüntüle

SULTAN DURMAZ KİMDİR?

Sultan Durmaz Ata Emre Akman'ın katili E.Ö.'nün babası Orhan Özdemir ile bir süredir imam nikahlı olarak birliktelik yaşadı. Bu birliktelikten ikilinin bir de çocuğu dünyaya geldi. Ata Emre Akman cinayetinde baba Orhan Özdemir de tutuklanarak cezavine gönderildi. 

Sultan Durmaz yaşananlara dair yaptığı açıklamada 

Orhan Özdemir'in uyuşturucu kullandığını ve kendisini darp ettiği için 12 yıl önce ayrıldığını belirtti. Sultan Durma Orhan Özdemir'den 12 yaşında bir oğlu olduğunu belirtti. 

Sultan Durmaz 4 çocuk annesi. İlk eşinden 2 kızı, Orhan Özdemir'den 1 oğlu ve son evliliğinden de bir çocuğu dünyaya geldi. 

Sultan Durmaz yıllardır Orhan Özdemir ve ailesi ile mücadele içinde olduğunu belirtti. 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading