Yandex Metrica

Sitede Ara

Yatırımcılar üzgün! Altın fiyatları için hafta sonu duyurusu: Sarı madende rüzgar tersine dönecek!

Yatırımcılar üzgün! Altın fiyatları için hafta sonu duyurusu: Sarı madende rüzgar tersine dönecek!

Altın yatırımcıları için hafta sonu için dikkat çeken bir duyuru geldi. Piyasadaki pek çok gelişmeden anlık olarak etkilenmeye devam eden altın fiyatları yine dalgalı seyrini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta yatırımcısını üzen gram altında düşüş devam ediyor.

Ekonomi

09.05.2024, 18:05

Altın fiyatlarının yılbaşından bu yana yatırımcısına kazandırmaya devam ederken geçtiğimiz hafta FED faiz kararı sonrasında sert bir şekilde düşmeye başlayan gram altın henüz güçlü bir ivme kazanmadı. 

Bitcoin tarihinde bir ilk: En sert aylık düşüş! Bitcoin tarihinde bir ilk: En sert aylık düşüş! Haberi Görüntüle

ALTIN FİYATLARI DÜŞTÜ 

Altına yatırım yapanlar gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç TL? sorularına yanıt arıyor. Aktarılan habere göre geçtiğimiz hafta 4 bin TL’nin üzerinde satılan çeyrek altın 4 bin TL’nin altına geriledi.

Milyonlarca emekli Temmuz ayına odaklandı! Emekliye yeni taban aylık geliyor: İşte yeni zam için masada olan iki formül! Milyonlarca emekli Temmuz ayına odaklandı! Emekliye yeni taban aylık geliyor:... Haberi Görüntüle

ALTIN FİYATLARI NE ZAMAN YÜKSELECEK? 

Altın fiyatlarının düşmeye başlaması ve ivmesini sert bir şekilde aşağıya çevirmesi sonrasında yatırımcılar yeniden ne zaman yükseleceğini merak ediyor.Pek çok kişi altın fiyatlarının daha da düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Piyasalardan aktarılan habere göre hafta içi satış yemeye devam eden altın fiyatlarının bir miktar daha düşmesi bekleniyor.

Warren Buffett'tan tavsiye alma devri bitti: Yapay zeka sizin yerinize para kazanmaya hazır Warren Buffett'tan tavsiye alma devri bitti: Yapay zeka sizin yerinize... Haberi Görüntüle

ANALİSTLERDEN DİKKAT ÇEKEN YORUM 

Analistlerin değerlendirmesine göre gram altının 3 bin TL seviyesine kadar düşmesi daha sonra toparlanarak 3 bin 500 TL seviyelerine kadar çıkması bekleniyor.

ABD ile dev doğalgaz anlaşması: Bakan Bayraktar duyurdu: Dünyanın sayılı ülkeleri arasına giriyoruz ABD ile dev doğalgaz anlaşması: Bakan Bayraktar duyurdu: Dünyanın sayılı... Haberi Görüntüle

4 MAYIS ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM

GRAM ALTIN

Alış: 2.392,52 TL

Satış: 2.393,53 TL

ÇEYREK ALTIN

Alış: 3.944,00 TL

Satış: 4.019,00 TL

YARIM ALTIN

Alış: 7.913,00 TL

Satış: 8.038,00 TL

TAM ALTIN

Alış: 15.753,00 TL

Satış: 16.002,00 TL

CUMHURİYET ALTINI

Alış: 16.290,00 TL

Satış: 16.300,00 TL

 

 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Ekonomi


Loading