Yandex Metrica

Toprak berekettir diyerek mesajı verdi: Ünlü ekonomist zengin olmanın formülünü paylaştı

Toprak berekettir diyerek mesajı verdi: Ünlü ekonomist zengin olmanın formülünü paylaştı

Yapmış olduğu başarılı piyasa tahminleri ile ünlenen, her fırsatta 'Tasarruf' vurgusu yapan Mert Başaran, ne dolar, ne altın, ne de gümüş, toprak berekettir diyerek zengin olmanın formülünü verdi.  

Ekonomi

18.05.2024, 23:31

Ekonomist Mert Başaran, 5 senede zengin olmanın formülünü açıkladı. Parası olan ve yatırım yapmayı planlayan vatandaşlara tavsiyeler veren Başaran, dolar, altın ve borsa yerine en çok kazandıracak yatırım aracını duyurdu.

Son dönemlerde yaptığı doğru yorumlar ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran ekonomist, 'Toprak berekettir' diyerek yatırımcılara mesajı verdi. 

3 çocuklu aileler için öyle bir paket hazırlandı ki! Ömür boyu emeklilik ve indirim fırtınası geliyor 3 çocuklu aileler için öyle bir paket hazırlandı ki! Ömür... Haberi Görüntüle

KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİ ÖNEMLİ

Kentsel dönüşüm projelerine dikkat çeken ünlü ekonomist, bu çalışmalara dikkat ederek yatırım yapılmasının daha doğru olacağını ifade etti. Kahramanmaraş merkezli 'Asrın Felaketi' olarak literatüre giren depremlerden sonra kentsel dönüşüm projelerinin hızlandığı, buna göre yatırım yapılmasının çok faydalı olacağı belirtildi.

Yunan adasına giden Türklerin yüzüne tükürdüler: Küfür gibi menü kapağını hiç önemsemedi! Yunan adasına giden Türklerin yüzüne tükürdüler: Küfür gibi menü kapağını... Haberi Görüntüle

50 YILLIK BİNADAN EV ALIN...

Başaran, kentsel dönüşüme giren bölgelerde, binalardaki evlerin ilerleyen dönemlerde çok daha fazla değerleneceğini dile getirdi. Başaran, ''Türkiye'nin neresinde olursanız olun hiç fark etmez, gidin 30, 40, 50 yıllık binalardan ev alın. Paranız yetmiyorsa 1. el ev almaya gidin özellikle bir de site içerisindeyse, hele bir de büyük site içerisindeyse, hele bir de arsa payı büyükse gidin alın. Ucuz fiyata çünkü eski kimse beğenmiyor bu evleri. İçinde oturan yoksa, kiracı bulamasanız bile alın. Bunlar önümüzdeki 5 yıl içinde çok ciddi şekilde dönüşecek. Şu anda her yer dönüşecek.'' dedi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading