Yandex Metrica

1 çeyrek bilanço tarihleri 2024 | Hangi şirket 1. çeyrek bilançosunu ne zaman açıklayacak?

1 çeyrek bilanço tarihleri 2024 | Hangi şirket 1. çeyrek bilançosunu ne zaman açıklayacak?

1 çeyrek bilanço tarihleri 2024 | 2024 yılında Mayıs ayına girdiğimiz şu günlerde yatırımcılar şirketlerin 2024-1. Çeyrek bilançolarını meakla bekliyor. Bazı şirketlerin bilanço açıklama tarihleri belli oldu. Peki Hangi şirket 1. çeyrek bilançosunu ne zaman açıklayacak?

Ekonomi

21.05.2024, 17:59

Henüz 2023 4.çeyrek bilançolar bazı şirketler tarafından açıklanmamışken 1. çeyrek bilanço dönemi geldi çattı. 2024 yılı 1.çeyrek finansalları yatırımcılar tarafından merakla bekleniyor. Enflasyon muhasebesinin uygulamaya geçmesiyle birlikte finansal sonuçların açıklanmasında gecikmeler yaşanmıştı.  31.03.2024 ile 30.06.2024 tarihli ve özel hesap dönemine sahip olanların enflasyon muhasebesi uygulanacak ilk yıllık finansal raporlarını takiben hazırlanacak ilk iki ara dönem finansal raporları için 6 hafta eklendi. Borsa İstanbul yatırımcıları Nisan ayının geride kalmasıyla 1 çeyrek bilanço tarihleri 2024 hangi tarihte açıklanacak? Hangi şirket 1. çeyrek bilançosunu ne zaman açıklayacak? sorularına yanıt aramaya başladı.

Merkez Bankası doların düşüşünü engelleyebilir mi? Yıl sonunda borsa kaç puan olur? Ünlü ekonomistten çarpıcı tahminler Merkez Bankası doların düşüşünü engelleyebilir mi? Yıl sonunda borsa kaç... Haberi Görüntüle

1. ÇEYREK BİLANÇO TARİHLERİ 2024

1 çeyrek bilanço tarihleri pek çok kişi tarafından merakla bekleniyor. İşte 2024/1.Çeyrek bilanço tarihleri;

bilanço_tarihleri.jpg

NOT: Bilanço açıklama tarihleri değişkenlik gösterebilir. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kalıcı refah' mesajı: 'Enflasyon düşüşe geçecek' deyip tarih verdi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kalıcı refah' mesajı: 'Enflasyon düşüşe geçecek' deyip tarih... Haberi Görüntüle

BİLANÇO NEDİR?

Bilanço; bir şirketin dönemsel faaliyetleri sonucu, dönem sonunda hazırladıkları ve yayımladıkları tablolardır. Dönem kârı ya da zararı bu tablodan anlaşılır. Bilanço ile gelir tablosu, yıl sonu finansal tablolarını oluşturur.

Yasal Uyarı: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir ve yatırım tavsiyesi değildir. Burada yer alan bilgilere ve analizlere göre yatarım yapmak zarara uğramanıza neden olabilir. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Ekonomi


Loading