Yandex Metrica

7 milyar lira vergi cezası hangi şirketlere-firmalara kesildi, belli oldu mu? Demir-çelik sektöründe 7 milyar TL'lik rekor ceza!

7 milyar lira vergi cezası hangi şirketlere-firmalara kesildi, belli oldu mu? Demir-çelik sektöründe 7 milyar TL'lik rekor ceza!

Hazine ve Maliye Baknaı Mehmet Şimşek'in talimatıyla Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı birçok sektörde inceleme başlatmıştı. Yapılan denetimler sonucu demir çelik sektöründen bir firmaya 5 milyar diğer firmaya ise 2 milyar lira olmak üzere toplam 7 milyar lira rekor vergi cezası kesildiği açıklandı. 7 milyar lira vergi cezası hangi şirketlere-firmlara kesildi, belli oldu mu? soruları ise pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı. Vergi cezası kesilen firmaların hangileri olduğu konusunda henüz bilgi bulunmuyor. 

Ekonomi

22.05.2024, 01:21

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in talimatıyla vergi kaybının önüne geçilmesi için geniş çaplı bir denetim için düğmeye basıldı. Pek çok sektörde yapılan incelemelerde demir-çelik sektörüne geçilmişti. Basında "demir yumruk" operasyonu olarak anılan vergi incelemesinde rekor cezalar duyurulmaya başlandı. NTV'de yer alan habere göre; demir-çelik sektöründe faaliyette olan 2 firmaya 7 milyar lira vergi cezası kesildi. 

Dolar kuru sınırını aştı! Döviz kurları yeni haftaya nasıl başladı? İşte 22 Temmuz 2024 güncel döviz kurları... Dolar kuru sınırını aştı! Döviz kurları yeni haftaya nasıl başladı?... Haberi Görüntüle

7 MİLYAR LİRA VERGİ CEZASI KİME, HANGİ ŞİRKETE-FİRMAYA KESİLDİ AÇIKLANDI MI?

Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı tarafından başlatılan vergi incelemesinde rekor cezalar gelmeye başladı. İki firmaya toplam 7 milyar lira vergi cezası kesildi. Bir firmaya 5, diğer firmaya 2 milyar lira olmak üzere toplam 7 milyar lira vergi cezası kesildiği iddia edildi. İki büyük firma nezdinde düzenlenen raporlar sonucunda 7 milyar lira vergi ve ceza tarh edildi. Vergi cezası kesilen firmaların hangileri olduğu konusunda söz konusu haberde bir detay yer almadı. İlerleyen günlerde ceza kesilen firmaların hangileri olduğunun açıklanması bekleniyor. 

Habere Tepki Ver

0

1

4

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading