Yandex Metrica

Putin çıldıracak! Kurye kılığına girdi Moskova'dan kaçtı

Putin çıldıracak! Kurye kılığına girdi Moskova'dan kaçtı

Putin'in Ukrayna'ya başlattığı savaşı eleştirdikten sonra ev hapsine alınan 'Pussy Riot' grubunun lideri Maria Alyokina kurye kılığına girerek Moskova'dan kaçtı.

Dünya

23.01.2024, 19:15

Rusya-Ukrayna savaşı iki ayuı geride bıraktı. Savaşta binlerce insan hayatını kaybetti. Ukrayna halkı, evlerini terk edip farklı şehirlere göç etmek zorunda kaldı. Rusya, lideri Putin, kendisini eleştirenleri hapse atıyor.

ABD'li Senatör'den hükümete İsrail tepkisi: Size neden 10 milyar dolar verelim? ABD'li Senatör'den hükümete İsrail tepkisi: Size neden 10 milyar dolar... Haberi Görüntüle

KURYE KIYAFETİYLE KAÇTI

Rusya lideri Vladamir Putin'in Ukrayna'ya başlattığı askeri operasyonu eleştirdikten sonra ev hapsine alınan 'Pussy Riot' grubunun lideri Maria Alyokina kurye kılığına girerek Moskova'dan kaçmayı başardı. Takip edilmemek için cep telefonunu geride bırakan Maria Alyokina bir arkadaşı tarafından Belarus sınırına götürüldü. Buradan Litvanya'ya geçmesi bir hafta sürdü.

İran'a yanıt gelecek mi? İşte İsrail'in potansiyel hedefleri İran'a yanıt gelecek mi? İşte İsrail'in potansiyel hedefleri Haberi Görüntüle

BAĞCIKSIZ AYAKKABILARLA GİTTİ

Alyokina, hapishane çalışanları ayakkabı bağcıklarına el koyduğu için Moskova'dan Litvanya'ya bağcıksız platform botlarla yaptı. Alyokina, grup üyeleri ile beraber Ukrayna'ya yardım toplamak için bir turne düzenleyeceklerini ve performansları sırasında yine bu ayakkabıları giyeceğini açıkladı.

3. Dünya Savaşı an meselesi: İran'dan nükleer füze tehdidi! İsrail Nükleer tesisleri vurabilir mi? 3. Dünya Savaşı an meselesi: İran'dan nükleer füze tehdidi! İsrail... Haberi Görüntüle

''BUNU BAŞADIĞIM İÇİN MUTLUYUM''

Kaçış hikayesini The New York Times'a anlatan Alyokina, "Geçen hafta çok fazla sihirli olay yaşandı. Kulağa bir casus romanı gibi geliyor. Ne yaptığımı hala tam olarak anlamıyorum. Bunu başardığım için mutluyum" ifadelerini kullandı.

Öğrenci devrimi! Amerikalılar Siyonist rejime başkaldırdı: Washington'u neler bekliyor? Öğrenci devrimi! Amerikalılar Siyonist rejime başkaldırdı: Washington'u neler bekliyor? Haberi Görüntüle

''RUSYA'NIN VAR OLMA HAKKI OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM''

Rusya'ya dönmeyi umut ettiğini ancak Ukrayna'nın işgalinin anavatanına bakışını tamamen değiştirdiğini söyleyen Alyokina, ''Rusya'nın artık var olmaya hakkı olduğunu düşünmüyorum'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading