Yandex Metrica

Prenses Kate Middleton ortaya çıktı! İngiliz Kraliyet Ailesi ne açıklayacak? Prenses Kate Middleton neredeydi? BBC, logosunu neden siyah yaptı?

Prenses Kate Middleton ortaya çıktı! İngiliz Kraliyet Ailesi ne açıklayacak? Prenses Kate Middleton neredeydi? BBC, logosunu neden siyah yaptı?

İngiliz Kraliyet Ailesi'nde sular durulmuyor. En son Ocak ayında karın ameliyatı olan Prenses Kate'nin ortalıklarda görünmemesi dikkat çekerken Kate Middeleton hakkında ilginç teoriler ortaya atıldı. İngiliz Kraliter Ailesi'nin önemli bir açıklama yapacağınıı duyurduktan sonta BBC'nin sosyal medya hesabından logosunu siyah renge çevirmesi ise Prenses Kate'nin öldüğüne yönelik iddiaları gündeme gelirken beklenen haber sonunda geldi. Prenses Kate Middeleton ortaya çıktı. Peki Prenses Kate nereye kaybolmuştu? BBC, logosunu neden siyah yaptı? İşte detaylar... 

Dünya

23.04.2024, 00:47

 Kraliçe II. Elizabeth'in ölümünün ardından tahta geçen Kral Charles'ın kanser teşhisi ve ardından Prenses Kate'ın herkesten saklanan ameliyatı derken İngiliz Kraliyet Ailesi'nde neler yaşandığı tüm dünyada merak konusu olmaya başladı.

Son olarak Kraliyet Ailesi'nin önemli bir haber açıklayacağını duyurmasının ardından ilginç teoriler sosyal medya hesaplarında dolaşmaya başladı. Prenses Kate'in ameliyatın ardından ortalıklarda görünmemesi ve sosyal medya hesabından paylaşılan çocuklarıyla olan  photoshop'lu fotoğraf kafaları iyice karıştırdı.

İspanya ve Barbados Filistin Devleti'ni tanıma kararı aldı İspanya ve Barbados Filistin Devleti'ni tanıma kararı aldı Haberi Görüntüle

BBC LOGOSUNU NEDEN SİYAH YAPTI?

Birleşik Krallık merkezli yayın kuruluşu BBC, en son Kraliçe Elizabeth'in ölümünde siyah renge geçiş yaptığı logosunu yeniden siyah yaptı. Bunun üzerine Kate Middleton'ın öldüğü bile iddia edildi. 

Kuzey Kore meydan okudu! Süper büyük savaş başlıklı seyir füzesi ile uçaksavar füzesini test etti Kuzey Kore meydan okudu! Süper büyük savaş başlıklı seyir füzesi... Haberi Görüntüle

PRENSES KATE'İN PHOTOSHOP'LU FOTOĞRAFI

Ocak ayı başında ameliyat olduğu gerekçesiyle birkaç ay önce hastaneye kaldırılan ve o zamandan beri kamuoyunun karşısına çıkmayan Kate, geçen hafta Anneler Günü nedeniyle sosyal medya hesabından çocuklarıyla bir kare paylaştı fakat bu fotoğrafın üzerinde photoshop yapıldığı gerekçesiyle bu fotoğraf büyük tepki topladı.

Öte yandan Prens William'ın eşi Kate'yi aldattığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. William'ın Kate'in 3. çocuklarına hamile olduğu sırada yakın arkadaşı Rose Hanbury ile aşk yaşadığı hatta bir çocukları olduğu öne sürüldü. Bu iddia ise yeni değil, 2019 yılında da benzer bir iddia ortaya atılmıştı. 

Çin-Tayvan donanmaları burun buruna geldi: Penghu Adası tehlikeli yakınlaşma: İşte telsiz konuşmaları Çin-Tayvan donanmaları burun buruna geldi: Penghu Adası tehlikeli yakınlaşma: İşte... Haberi Görüntüle

PRENSES KATE ORTAYA ÇIKTI

Galler Prensi William ve eşi Prenses Kate Middleton'ın çocuklarının katıldığı bir spor müsabakasını izledikleri iddia edildi.

Hakkında atılan iddialar üzerine Prenses'in Windsor Farm Shop'ta görülmesi durumunu yakından takip edenlerin içini rahatlattı.

Prens ve Prenses'i gören bir görgü tanıdığı dün gece The Sun'a, "Etrafta dolaşan onca dedikodudan sonra onları orada görünce şaşkına döndüm. Kate, William'la alışverişe çıkmıştı ve hem mutlu hem de iyi görünüyordu" diye konuştu.

Ankara kilit rol oynadı: ABD, İran'ın saldırı yapacağını Türkiye'den öğrendi Ankara kilit rol oynadı: ABD, İran'ın saldırı yapacağını Türkiye'den öğrendi Haberi Görüntüle

PRENSES İYİŞEME SÜRECİNDE

Görgü tanıdığı çocuklarının yanlarında olmadığını belirtti. Falat Kate'in mağazada görülmesi gezebilecek kadar sağlıklı olduğuna bir işaret olarak yorumlandı.

Kate'in iyileşme sürecinde mahremiyet talebi üzerine çiftin hiçbir fotoğrafının çekilmediği bildirildi.

İsrail yeni katliama hazırlık yapıyor: 10 bin çadır hazırladı! Refah'a saldırı için tarih belirlendi İsrail yeni katliama hazırlık yapıyor: 10 bin çadır hazırladı! Refah'a... Haberi Görüntüle

17 NİSAN'DA KRALİYET GÖREVİNE DÖNMESİ BEKLENİYOR

En son Noel Günü halkın arasına karışan Prenses'in, Paskalya Tatili'nin ardından çocuklarının okula başlayacağı 17 Nisan'dan sonra kraliyet görevine dönmesi bekleniyor.

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Dünya


Loading