Yandex Metrica

Lüks otelde silahlı saldırı! 3 Kanadalı turist öldürüldü

Lüks otelde silahlı saldırı! 3 Kanadalı turist öldürüldü

Meksika'nın ünlü turistik şehirlerinden biri olan Playa del Carmen'de bulunan lük bir otelde silahlı saldırı olayı yaşandı. Saldırı sonucu 3 Kanadalı turist öldürüldü.

Dünya

23.01.2024, 18:41

Meksika'nın en çok turist çeken şehirlerinden biri olan Playa del Carmen'de lüks bir otele silahlı saldırı düzenlendi. Saldırgan tabanca ile üç Kanadalı turisti öldürdü. 

Cuma günü meydana gelen saldırıda üç Kanadalı turist hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetti. 

Savcılık makamından yapılan açıklamada hayatını kaybedenlerden birinin, uyuşturucu kaçakçılığı, sahte kimlik kullanımı ve başka suç kayıtları olduğu belirtildi. 

İHA'lar 100 bin kişiyi öldürdü: Radar göremiyor, günde 270 isabetli atış... İHA'lar 100 bin kişiyi öldürdü: Radar göremiyor, günde 270 isabetli... Haberi Görüntüle

ÖLENLER KANADA'DA SUÇLUYMUŞ 

Eyalet savcısı Oscar Montes de Oca Rosales, yaptığı açıklamada öldürülen kişinin Kanada'da çok tehlikeli bir suçlu olarak tanındığını aktardı. 

Hayatını kaybeden turistlerden birinin daha farklı suçlardan kaydı olduğu öğrenildi. 

Sosyal medyada yayılan görsellerde gri bir eşofman takımı giyen saldırganın elinde tabanca ile otelin havuz bölgesinde turistlere ateş açtığı belirtildi. 

Soykırım çığlığı tüm ABD'yi sardı: Harvard'da Gazze kampı! Okul İsrail’in finansmanını açıklasın Soykırım çığlığı tüm ABD'yi sardı: Harvard'da Gazze kampı! Okul İsrail’in... Haberi Görüntüle

SALDIRI PLANLANMIŞTI

Yetkililer saldırının planlı ve belli kişileri hedef aldığını düşünüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading