Yandex Metrica

Libya Başbakanı Abdulhamid Dibeybe'den THY açıklaması: 'Elhamdülillah'

Libya Başbakanı Abdulhamid Dibeybe'den THY açıklaması: 'Elhamdülillah'

Libya Başbakanı Dibeybe, THY'nin yeniden Libya seferlerine başlayacağını duyurdu. Dibeybe, "Elhamdülillah, yaklaşık 10 yıllık bir aradan sonra Türk Hava Yolları, önümüzdeki haftadan itibaren Libya seferlerine yeniden başlayacak." ifadesini kullandı.

Dünya

07.04.2024, 00:22

Türk Hava Yolları 10 yıl aranın ardından yeniden Libya'ya uçuyor. Gelecek hafta başlayacak seferlerle ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Libya Başbakanı Abdulhamid Dibeybe, bundan duyduğu mutluluğu belirterek "Elhamdülillah, yaklaşık 10 yıllık bir aradan sonra Türk Hava Yolları, önümüzdeki haftadan itibaren Libya seferlerine yeniden başlayacak." ifadesini kullandı.

Uçuşların yeniden başlamasının ülkesindeki istikrarın bir göstergesi olduğunu belirten Dibeybe, bu adımın atılmasında katkısı bulunan ülkesindeki Sivil Havacılık Kurumu ile tüm ilgili kurumlara teşekkür etti.

Komşu'ya kara para damgası: Avrupa Birliği Komisyonu GKRY ve Yunanistan'a iki ay süre tanıdı Komşu'ya kara para damgası: Avrupa Birliği Komisyonu GKRY ve Yunanistan'a... Haberi Görüntüle

HAFTADA 3 SEFER

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan THY Genel Müdürü Bilal Ekşi ise "Libya'ya seferlerimiz başlıyor. Haftada 3 sefer yapacağız. Seferlerimiz satışa açılmıştır." ifadelerini kullandı.

New York Times'tan editörlerine kesin uyarı: O iki kelime yasaklandı: 'İsrail'i üzmeyin' New York Times'tan editörlerine kesin uyarı: O iki kelime yasaklandı:... Haberi Görüntüle

HAKAN FİDAN'IN ZİYARETİNDE GÜNDEME GELMİŞTİ

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, geçtiğimiz ay Libya'ya giderek burada Başbakan Abdulhamid Dibeybe ile bir araya gelmişti. Fidan, "Türkiye’nin Libya’nın bütünlüğüne, istikrarına, refahına olan desteğini yineledim. Özellikle iki ülke arasında yapılmakta olan ve yapılması mümkün olan konuları ele aldık. Özellikle Afrika’da güneyde olan birtakım çatışmalar, sıkıntılar, iç savaşlar konusunda Türkiye-Libya olarak beraber neler yapabiliriz onu da gözden geçirme imkanımız oldu. Terörle mücadele, özellikle göçle mücadele, kaçakçılık konularında işbirliğimizi gözden geçirme imkanımız oldu." demişti. Fidan ayrıca Libya'ya THY seferlerinin yeniden başlaması konusunda mutabık kalındığını belirtmişti.

Habere Tepki Ver

4

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Loading