Yandex Metrica

Sitede Ara

Kolombiya, İsrail ile diplomatik ilişkilerini kesti: Filistin ölürse, insanlık da ölür!

Kolombiya, İsrail ile diplomatik ilişkilerini kesti: Filistin ölürse, insanlık da ölür!

Kolombiya Devlet Başkanı Petro, ''İnsanlığın gözleri önünde bütün bir halkın yok edilmesine seyirci kalamayız, Filistin ölürse insanlık da ölür'' ifadelerini kullanarak , İsrail ile diplomatik ilişkilerini keseceklerini açıkladı.  

Dünya

14.05.2024, 08:56

Kolombiya Devlet Başkanı Gustavo Petro, Filistin halkına yönelik saldırıları sebebiyle İsrail ile diplomatik ilişkilerini yarından itibaren keseceğini açıkladı.

Bogoto'da düzenlenen 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamalarına katılan Başkan Petro, burada halka seslendi. Petro, "Soykırımcı bir lider ve hükümet olmasından dolayı" İsrail devleti ile diplomatik ilişkileri tamamen keseceklerini belirtti.

Apple, Vision Pro'yu ABD dışında satmaya hazırlanıyor: Türkiye'ye gelecek mi? Apple, Vision Pro'yu ABD dışında satmaya hazırlanıyor: Türkiye'ye gelecek mi? Haberi Görüntüle

''FİLİSTİN ÖLÜRSE, İNSANLIK ÖLÜR''

Petro, yaptığı konuşma sırasında, ''Bugün meydanlara inen tüm insanlık bizimle aynı fikirde: Soykırım çağına geri dönemeyiz. İnsanlığın gözleri önünde bütün bir halkın yok edilmesine seyirci kalamayız, Filistin ölürse insanlık da ölür'' ifadelerini kullandı.

Petro, işgal devleti İsrail'in bombalaması sonucunda Gazze'de masum bebeklerin katledildiğini, dünyanın birçok ülkesinde insanların bu 'Soykırıma' karşı sokaklara çıktığını dile getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Loading