Yandex Metrica

Japonya ve İngiltere Çin'e karşı birlik oldu: Askeri anlaşma imzalanacak

Japonya ve İngiltere Çin'e karşı birlik oldu: Askeri anlaşma imzalanacak

Japonya ve İngiltere olası bir Çin-Tayvan savaşına karşı askeri anlaşma imzalıyor. Savunma alanındaki anlaşma ile iki ülke birbirine asker konuşlandırabilecek ve ortak tatbikatlar yapabilecek.

Dünya

23.01.2024, 22:15

Çin ile Tayvan arasındaki gerilim Tokyo yönetimini savunma alanında yeni ortaklıklar yapmaya itti. Japonya ve İngiltere arasında askeri anlaşma imzalanacak.

O markanın ürünlerinde Uygur Türklerinin kanı var: Çinli giyim markasına Doğu Türkistan boykotu O markanın ürünlerinde Uygur Türklerinin kanı var: Çinli giyim markasına... Haberi Görüntüle

ÇİN'iN TEHDİDİNE KARŞI BİRLİK OLDULAR

Aralık'ta "büyük bir savunma anlaşması" imzalayacak olan İngiltere ve Japonya Çin'in artan tehdidine karşı caydırıcılığı artırmayı hedefliyor. 

Financial Times'ın aktarığına göre Karşılıklı Erişim Anlaşması (RAA) imzalayacak olan iki ülke Ocak'ta benzer bir mutabakata daha imza atmıştı.

ABD ile İsrail acil görüşme: Konu olası İran saldırısı ABD ile İsrail acil görüşme: Konu olası İran saldırısı Haberi Görüntüle

JAPONYA SAVAŞA MI HAZIRLANIYOR?

Japonya'nın İngiltere hamlesi ile olası bir Çin-Tayvan savaşına hazırlanmak için müttefikleri ve ortaklarıyla derin savunma bağları kurduğu düşünülüyor.

LGBT terörüne  itiraz etmenin bir bedeli var: 'Woke' akımıyla linçlenebilirsiniz! LGBT terörüne itiraz etmenin bir bedeli var: 'Woke' akımıyla linçlenebilirsiniz! Haberi Görüntüle

ORTAK TATBİKAT YAPACAKLAR

İngiltere ve Japonya, savunma alanındaki anlaşmanın ortak tatbikatlar yapabilecek ve lojistik işbirlikleri kolaylaşacak. İki ülke ayrıca, birbirlerine asker konuşlandırabilmeleri için yasal çerçeve oluşacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading