Yandex Metrica

LGBT terörüne itiraz etmenin bir bedeli var: 'Woke' akımıyla linçlenebilirsiniz!

Son yıllarda özellikle batı medyasında giderek yer alan "woke" ifadesi Türkiye'de artık sıklıkla rastlamaya başladığımız bir kelime. 'Woke' aslında bir itiraz akımı. Kaynağı da Amerika'da siyahilere yönelik ayrımcılık. Ancak uzun süredir gündemlerindeki en kritik başlık eşcinsellik ve LGBT terörü. 

Dünya

29.04.2024, 04:33

Türkiye'de ve dünya genelinde son dönemde sosyal medya platformlarının da katkısıyla giderek yayılan sapkın LGBT örgütünün gençleri ve çocukları zehirleme çalışmalarına devam ediyor. Son yıllarda artan LGBT hareketi ve sosyal medyanın LGBT yanlısı içerikleri öne çıkarma ve koruma politikası aileleri endişelerini giderek artırsa da bu lobiye itiraz edenler linç kültürünün etkisi altında kalabiliyor. Çünkü bu kitlesel linç hareketini organize edenlere verilen bir grup var ve bu grubun adı Woke. 

ABD ve İngiltere'nin Yemen'e saldırıları devam ediyor: Hudeyde bir kez daha hedef alındı ABD ve İngiltere'nin Yemen'e saldırıları devam ediyor: Hudeyde bir kez... Haberi Görüntüle

WOKE AKIMIN EN ÖNEMLİ GÜNDEM MADDELERİNDEN BİRİ EŞCİNSELLİK 

Tüm dünyada giderek kemikleşmeye başlayan LGBT terörüne karşı itiraz edemlere karşı linç kültürü oluşmaya başladı. Yani bu lobiye itiraz ederseniz 'cancel'lanırsınız. Bu kitlesel linç hareketini organize edenlere verilen bir isim de var. "Woke" yani "uyanmış" demek. İngilizceden gelen woke kelimesi, "uyandı" veya "uyanık" anlamlarını içeren bir kelime. Sosyolojik olarak "woke" kelimesi, toplumsal konulara duyarlı, gerçeklerin farkında olan kişi anlamını taşısada yıllar içinde kelime sosyalist görüşe yakın olan kişileri küçük düşürmek için kullanılmaya başlandı. 'Woke' aslında bir itiraz akımı. Kaynağı da Amerika'da siyahilere yönelik ayrımcılık. Ancak uzun süredir gündemlerindeki en kritik başlık eşcinsellik.

Çin Denizi'nde tehlikeli manevra: Filipin gemisini tazyikli su ile taciz ettiler Çin Denizi'nde tehlikeli manevra: Filipin gemisini tazyikli su ile taciz... Haberi Görüntüle

LGBT'YE KARŞI ÇIKARSANIZ 'WOKE' HAREKETİNİN GAZABINA UĞRAYABİLİRSİNİZ 

Son yıllarda tüm dünyada yayılmaya başlayan LGBT terörünü desteklemeye başlayan bu akımla birlikte LGBT'ye herhangi bir şekilde yan gözle bakar, yada eleştirirseniz, ırkçılıkla, cinsiyetçilikle, zorbalıkla suçlanır ve 'Woke' hareketinin gazabına uğrayabilirsiniz.

Hizbullah katyuşalar ile saldırdı: İsrail askeri mevzileri vuruldu Hizbullah katyuşalar ile saldırdı: İsrail askeri mevzileri vuruldu Haberi Görüntüle

LGBT'YE İTİRAZ EDERSENİZ 'CANCEL' LANIRSINIZ 

Woke hareketinin etkisiyle birlikte en olmadık çizgi filmlerde, dizilerde eşcinsel karakterlerin karşımıza çıkmasında, 5 yaşında hormon tedavisi gören çocukların alkışlanmasında bu hareketin etkisi oldukça büyük.  Çünkü  LGBT'ye yönelik bir itiraz ortaya atanlar, sosyal medyada örgütlenen 'woke' grupları tarafından 'cancel'lanıyor. Yani açıkça linç ediliyor, boykotla karşı karşıya kalıyor. En doğru tabirle sansüre uğruyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Dünya


Loading