Yandex Metrica

Sitede Ara

Guiness Rekorlar Kitabı'na girdi! Fransa'da itfaiyeci alevler içerisinde 270 metreden fazla koştu

Guiness Rekorlar Kitabı'na girdi! Fransa'da itfaiyeci alevler içerisinde 270 metreden fazla koştu

Fransa'da bir itfaiyeci, gerçekleştirdiği deneme ile alevli koşu rekorunu kırdı. 272,25 metreyi yanarak koşan itfaiyeci Jonathan Vero, Guiness Rekorlar Kitabı’na imzasını attı.

Dünya

01.05.2024, 03:31

Fransa protestolarla sarsılırken yüzlerce bina ve araç yakıldı. Binlerce protestocu gözaltına alınırken, yüzlerce polis ve jandarma yaralandı. Ülkenin başka bir noktasında ise bir itfaiyeci Paris'in 200 km güneyinde alevli koşu rekorunu kırdı.

İsrail doğruladı! Kassam Tugayları işgalci askerleri roketlerle vurdu: Ölü ve yaralılar var İsrail doğruladı! Kassam Tugayları işgalci askerleri roketlerle vurdu: Ölü ve... Haberi Görüntüle

GUİNESS REKORLAR KİTABI'NA GİRDİ

Fransız itfaiyeci Jonathan Vero, bir rekor denemesi yaptı. Isı geçirmez kıyafetlerini giyen itfaiyeci, 272,25 metreyi yanarak koştu. Yanarak koşan Vero’yu arkasından yangın söndürme tüpüyle koşucular takip etti. Alevli koşu rekorunu kıran Vero, Guiness Rekorlar Kitabı’na imzasını attı.

Gizemli hazine arkeologların elini ayağına doladı: Kral tacı ve 600 yıllık mücevherat.. Gizemli hazine arkeologların elini ayağına doladı: Kral tacı ve 600... Haberi Görüntüle

BAŞKA BİR ALANDA BAŞKA BİR REKOR DAHA KIRDI

Sosyal medyada yoğun ilgi gören videoda, Fransız itfaiyecinin yıldırım hızında koştuğu sırada çevresindeki arkadaşlarının da ellerinde yangın söndürme tüpleri ile ona eşlik ettiği görüldü. 39 yaşındaki itfaiyeci bununla da kalmadı, oksijensiz 100 metreyi en hızlı koşan adam unvanını da kazandı. Vero, kendisine insan meşalesi adını taktı.

4 Avrupa ülkesi Filistin'i tanımaya hazırlanıyor: İsrail'e karşı diplomatik zafer 4 Avrupa ülkesi Filistin'i tanımaya hazırlanıyor: İsrail'e karşı diplomatik zafer Haberi Görüntüle

''HALA KIRACAK ÇOK REKORUM VAR''

Bir itfaiyeci olarak kırdığı rekorun kendisi için çok büyük anlamı olduğunu belirten Vero, "Bu performans benim için, itfaiyecilik için ve beni eğitip büyümemi gören kişiler için çok anlamlı. Hala deneyecek çok şeyim ve kıracak çok rekorum var" dedi. Ateşle oynamanın küçüklüğünden beri en büyük tutkusu olduğunu belirten Vero, sınırları zorlamayı sevdiğini ve itfaiyeciliğin yanı sıra aynı zamanda dublörlük de yaptığını ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading