Yandex Metrica

DEAŞ'a MİT ayarı! Gençlik yapılanmasına şafak operasyonu! 8 şüpheli kıskıvrak yakalandı

DEAŞ'a MİT ayarı! Gençlik yapılanmasına şafak operasyonu! 8 şüpheli kıskıvrak yakalandı

Peş peşe düzenlenen operasyonlarla birlikte terör örgütlerinin kökünü kazıyan Türkiye, son olarak İzmir merkezli 5 ilde MİT destek operasyon gerçekleştirdi. Söz konusu operasyonda DEAŞ'ın gençlik yapılanması içerisinde olduğu belirlenen 8 kişi yakalandı.

Gündem

22.02.2024, 21:52

MİT'in destek verdiği, İzmir İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında terör örgütü DEAŞ'ın gençlik yapılanması içerisinde olduğu belirlenen 9 şüpheliyi belirledi.

Teröristbaşı Salih Müslim'in eşinden sapkın ifadeler: Bakın bebek katili Öcalan'ı ne olarak görüyorlar Teröristbaşı Salih Müslim'in eşinden sapkın ifadeler: Bakın bebek katili Öcalan'ı... Haberi Görüntüle

ŞAFAK OPERASYONU

9 isim için sabah saatlerinde düğmeye basan güvenlik güçleri Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığı'nın da desteği ile şafak operasyonu düzenledi. 

Yine göğsümüz kabardı: Türk fizikçiye Almanya'dan büyük ödül! Yine göğsümüz kabardı: Türk fizikçiye Almanya'dan büyük ödül! Haberi Görüntüle

8 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Söz konusu operasyon İzmir merkezli Rize, Tokat, İstanbul, Manisa ve Kocaeli illerinde eş zamanlı gerçekleştirildi. Güvençlik güçleri şafak operasyonu 8 şüpheliyi kıskıvrak yakaladı.

Gazze için şampiyonluktan vazgeçmişti! Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Kudüs Şövalyesi' Necmettin Erbakan Akyüz ile görüştü Gazze için şampiyonluktan vazgeçmişti! Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Kudüs Şövalyesi' Necmettin Erbakan... Haberi Görüntüle

HÜCRE EVİNE BASKIN

Hücre evlerinde yapılan aramalarda ruhsatsız tabanca, ruhsatsız av tüfeği, 105 adet fişek, 5 adet dolu av tüfeği fişeği, 6 cep telefonu, 6 sim kart, 1 bilgisayar ve yasak yayın kapsamında bulunan 5 adet kitaba el konuldu.

İBB ekiplerinin kazdığı çukura düşerek ölmüştü: Edanur Gezer soruşturmasında flaş gelişme! İBB ekiplerinin kazdığı çukura düşerek ölmüştü: Edanur Gezer soruşturmasında flaş... Haberi Görüntüle

FİRARİ İÇİN ÇALIŞMA DEVAM EDİYOR

Öte yandan operasyonda yakayı ele veren 8 şüpheli ise ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Ayrıca firari olan 1 şüpheliyi yakalama çalışmalarının sürdüğü kaydedildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading