Yandex Metrica

İsrafı bitirdik diyen İmamoğlu'ndan yeni skandal: Olimpiyatlara gitmek için uçak kiraladı!

İsrafı bitirdik diyen İmamoğlu'ndan yeni skandal: Olimpiyatlara gitmek için uçak kiraladı!

Her sözünde ve neredeyse tüm afişlerinde israfı bitirdiğini iddia eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 2027 Avrupa Olimpiyat Oyunları’nın imza töreni için gittiği Roma'ya uçak kiraladığı ve beraberinde götürdüğü 45'i gazeteci 69 kişiden oluşan kişiler için geceliği 97 bin TL olan otelde konakladıkları ortaya çıktı. 

Gündem

21.05.2024, 22:29

2027 Avrupa Olimpiyat Oyunları’nın imza töreni için Roma’ya giden Ekrem İmamoğlu ve yanında götürdüğü 45’i gazeteci 69 kişilik kafilenin Roma’ya charter uçuşu ile gittiği ortaya çıktı.

Ticaret Bakanlığı'ndan tatil hayali kuranlara 'tur' uyarısı:  Fesih hakkı var mı? Ticaret Bakanlığı'ndan tatil hayali kuranlara 'tur' uyarısı: Fesih hakkı var... Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU, CHERTER UÇUŞU İLE ROMA'YA UÇTU 

Göreve geldiği 2019 yılından bu yana, adı hep algı ve reklamla anılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun israf skandalları bitmek bilmiyor. 2027 Avrupa Olimpiyat Oyunları’nın imza töreni için Roma’ya giden Ekrem İmamoğlu ve yanında götürdüğü 45’i gazeteci 69 kişilik kafilenin Roma’ya charter uçuşu ile gitti.

Kafilenin THY’den kiralanan Çekmeköy isimli Boeing-737 model uçakla 16 Mayıs günü sabah saatlerinde uçtukları Roma’dan 17 Mayıs günü akşam saatlerinde İstanbul’a döndükleri öğrenildi.

MSB duyurdu: Irak'ın kuzeyinde 9 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi MSB duyurdu: Irak'ın kuzeyinde 9 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Haberi Görüntüle

UÇAK KİRASINI İBB ÖDEDİ 

189 yolcu kapasiteli uçakla 69 kişinin uçtuğu seyahatte, Boeing-737 model uçağın kirasının ise İBB tarafından ödendiği ortaya çıktı .Kiralanan uçakta Ekrem İmamoğlu başta Ertuğrul Özkök olmak üzere gazetecilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

45 gazeteci arasında Ertuğrul Özkök, İsmail Saymaz, Barış Pehlivan, Ruşen Çakır, yavuz Oğhan, Can Özçelik, Alişer Delek, Nevşin Mengü gibi isimler yer aldı.

Şehit Aybüke Yalçın 27 No'lu petrol sahasında sondaj kulesi devrildi: Hayatını kaybeden mühendisin kimliği belli oldu Şehit Aybüke Yalçın 27 No'lu petrol sahasında sondaj kulesi devrildi:... Haberi Görüntüle

DİĞER PARTİLERDEN İSİMLER KAFİLEYE KATILMADI 

İBB'nin Roma çıkarmasında kafileye CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın ve CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer eşlik ederken, TBMM veya İBB Meclis Grubu'ndaki diğer partilerden isimler kafileye dahil edilmedi.

İzmir'de elektrik akımından 2 kişi ölmüştü! Gözaltındaki 27 kişi hakkında yeni gelişme İzmir'de elektrik akımından 2 kişi ölmüştü! Gözaltındaki 27 kişi hakkında... Haberi Görüntüle

LÜKS HOTEL'DE KONAKLAMA

69 kişinin uçtuğu seyahatteRoma'da şehir merkezine 2 kilometre mesafedeki Parco Dei Principi Grande Hotel'de konakladı.

Kıbrıs Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Barış Harekatı’nın 50. yılı etkinliklerine katılmak için İstanbul'a geliyor! Kıbrıs Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Barış Harekatı’nın 50. yılı etkinliklerine katılmak... Haberi Görüntüle

GECELİK FİYATLARI ODA BAŞINA 44 BİN LİRAYLA 97 BİN LİRA ARASINDA DEĞİŞİYOR

5 yıldızlı Parco dei Principi Grand Hotel'in kendi internet sitesindeki verilere göre otelin gecelik fiyatı iki kişilik odalar için 1277.5 Euro'dan (yaklaşık 44 bin 670 TL) başlıyor ve 2800 Euro'ya kadar (yaklaşık 97 bin 956 TL) çıkıyor.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

2

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading