Yandex Metrica

Son dakika... Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yeni gelişme: Polis şefi ile bağlantıyı sağlayan kişi yakalandı!

Son dakika... Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yeni gelişme: Polis şefi ile bağlantıyı sağlayan kişi yakalandı!

Türkiye, son günlerde Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yaşanan 'kumpas' olayının detaylarını yakından takip ediyor. Özellikle soruşturma dosyasında emniyet ayağındaki çarpıcı gelişmelere odaklandı. Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında iki numaralı isim olan gizli tanık sıfatıyla ifade veren Serhat Sertçelik'in yurt dışına kaçmasıyla başlayan olayların nasıl geliştiğine dair her gün yeni detaylar gün yüzüne çıkıyor.Gelen son dakika bilgisine göre; Sertçelik ile polis şefi Şevket Demircan arasındaki bağlantıyı sağlayan Nurullah Özgür Kopuk gözaltına alındı. 

Gündem

21.05.2024, 00:46

Suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan soruşturması çerçevesinde yaşanan gelişmelere anbean bir yenisi ekleniyor. Ayhan Bora Kaplan suç örgütünün 2 numarası olan gizli tanık ile polis şefi Şevket Demircan'ın ses kayıtlarının ortaya çıkmasının ardından başlayan soruşturmada gözaltı sayısı artıyor.

Fenerbahçe Lugano'ya 1-0, 2-1, 3-2 (tek farkla) yenilirse ne olur? FB tur atlar mı, elenir mi? Fenerbahçe Lugano'ya 1-0, 2-1, 3-2 (tek farkla) yenilirse ne olur?... Haberi Görüntüle

SORUŞTURMADA GÖZALTI İŞLEMLERİ DEVAM EDİYOR

Gözaltına alınan Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Çelik, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Şevket Demircan ile aynı şubede görevli Ufuk Gültekin ile Metehan İlkyaz'ın gözaltı işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Dolmabahçe'de kritik zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faisal bin Farhan El-Saud'u kabul etti Dolmabahçe'de kritik zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faisal... Haberi Görüntüle

ŞUBE MÜDÜRÜ SERBEST BIARKILDI 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Kerem Gökay Öner savcılık sorgusunun ardından yurt ise Cumhuriyet Savcısına ifade verdikten sonra yurtdışına çıkış yasağı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bakan Uraloğlu duyurdu: Türksat 6A ilk kez antenlerini açtı Bakan Uraloğlu duyurdu: Türksat 6A ilk kez antenlerini açtı Haberi Görüntüle

ARADAKİ BAĞLANTIYI SAĞLAYAN KİŞİYE GÖZALTI 

Başsavcılık tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gizli tanık Serdar Sertçelik ile Şevket Demircan arasındaki iletişime aracılık eden Nurullah Özgür Kopuk yakalanarak gözaltına alındı.

MGK iki ay sonra toplandı! Masada kritik başlıklar var MGK iki ay sonra toplandı! Masada kritik başlıklar var Haberi Görüntüle

BAĞLANTIYI SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN SAĞLADI 

Bağlantıyı sağlayan Kopuk'un Sertçelik ile Demircan'ın görüşmelerini kendi telefonu ve sosyal medya hesabı üzerinden sağladığı, dosya kapsamında ifade verdiği, Organize Şube Müdürlüğünde şüphelilerle dışardan görüştüğü ortaya çıktı. 

Tunahan'ın babası Halil Yılmaz sohbet odasında fenalaştı: Meclis'teki itperestleri hatırlayınca... Tunahan'ın babası Halil Yılmaz sohbet odasında fenalaştı: Meclis'teki itperestleri hatırlayınca... Haberi Görüntüle

ERK ACERER İLE ÇEKTİĞİ VİDEO YAYIMLANMADI 

Kopuk'un şüphelileri ifade vermeleri yönünde yönlendirdiği, şube müdürü dahil personellerin, Kopuk'u özel ekibin komiseri olarak bildiği tespit edildi. Öte yandan Serdar Sertçelik'in sosyal medya üzerinden firari Erk Acarer'in programına katıldıktan sonra Kopuk'un da bir video çektiği ancak Acarer tarafından paylaşılmadığı öğrenildi.

Hazal Çağlayan kimdir? Dilan Çiçek Deniz'i çabuk unuttu! Hazal Çağlayan kimdir? Dilan Çiçek Deniz'i çabuk unuttu! Haberi Görüntüle

3 AYRI İFADESİNDE ÇELİŞKİLİ KONUŞTU 

Kamu görevlileri hakkında iftira niteliğinde 3 ayrı ifadesinin de bulunduğu ortaya çıkan Kopuk'un, ifadelerinin çelişkili olduğu, söz konusu çelişkilerle kamu görevlilerinin Aynan Bora Kaplan dosyasına eklendiği belirlendi.

Kopuk'un gözaltına alınması ile birlikte 8 şüphelinin gözaltı işlemlerinin ve dijital materyallerinin incelenmesinin devam ettiği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading