Yandex Metrica

Gibi dizisi Gökçe kimdir? İlkkan'ın sevgilisi Gökçe rolünü kim oynuyor?

Gibi dizisi Gökçe kimdir? İlkkan'ın sevgilisi Gökçe rolünü kim oynuyor?

Exxen platformunda 5. sezon bölümleriyle yayınlanmaya devam eden Gibi dizisinin 11. bölümüne Gökçe karakteri dahil oldu. Konuk karakter dizide İlkkan'ın sevgilisi rolünü canlandırıyor. Gibi dizisi Gökçe karakterini genç oyuncu Elif Mia Öcal oynuyor. İşte Elif Mia Öcal'ın hayatı ve biyografisi.

Gündem

22.05.2024, 00:16

Gibi dizisi Exxen'in en çok izlenen yapımları arasında yer almaya devam ediyor. Dizi 5. sezon bölümleriyle 8 Mart Cuma günü platformda yerini aldı. Kısa sürede milyonlarca abone tarafından izlenen dizide zaman zaman konuk karakterler diziye dahil oluyor. Gibi dizisi 5. sezon 11. bölümde ise İlkkan'ın sevgilisi Gökçe diziye dahil oldu. 

MSB kaynaklarından ABD'ye 'hava savunma sistemi' tepkisi: Teröre verdiğiniz desteği çekin MSB kaynaklarından ABD'ye 'hava savunma sistemi' tepkisi: Teröre verdiğiniz desteği... Haberi Görüntüle

GİBİ DİZİSİ GÖKÇE KİMDİR?

Dizide Gökçe karakterini genç oyuncu Elif Mia Öcal oynuyor. Elif Mia Öcal daha önce pek çok yapımda rol aldı. Elif Mia Öcal aynı zamanda viyolonsel ve piyano ile ilgileniyor. 

Akıllara durgunluk veren olay! Eşini boynu ve ayaklarından bağlayarak saatlerce işkence yaptı! 'Sigara yakarak izledim' Akıllara durgunluk veren olay! Eşini boynu ve ayaklarından bağlayarak saatlerce... Haberi Görüntüle

ELİF MİA ÖCAL KİMDİR?

Elif Mia Öcal İstanbul'da dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise eğitiminden sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda eğitim gördü. Aynı zamanda Almanya'da The State University of Music and the Performing Arts Stuttgart’ta Viyolonsel eğitimi aldı. 

Sanatla iç içe olan Elif Mia Öcal Haliç Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu.

Elif Mia Öcal pek çok tiyatro projesinde yer almıştır. Aynı zamanda dizi ve filmlerde de rol aldı.

Elif Mia Öcal viyolonsel, piyano, yüzme,  şan, eskrim, pole dans ile ilgileniyor.

Elif Mia Öcal projeleri

Esaret-2023

Yirmisekiz-2023

Yasak Elma-2023

3 Kağıtçılar-2022

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading