Yandex Metrica

Baykar'dan yatırım dolandırıcılığına karşı uyarı: Gerçek dışı sakın İtibar etmeyin

Baykar'dan yatırım dolandırıcılığına karşı uyarı: Gerçek dışı sakın İtibar etmeyin

Baykar'dan şirketin isminin kullanıldığı dolandırıcılık girişimlerine ilişkin açıklama geldi. Baykar'dan yapılan açıklamada "Dolandırıcılığı amaçlayan bu tür ilan ve haberler tamamen gerçek dışıdır. Tanınmış gazetecilerin Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Selçuk Bayraktar ile röportaj yapmış gibi gösterilerek yapılan yatırım çağrılarına itibar etmemenizi önemle rica ederiz" ifadelerine yer verildi.

Bilim / Teknoloji

21.04.2024, 12:05

Baykar, şirketin ismi kullanılarak yapılan dolandırıcılık girişimlerine ilişkin "yatırım dolandırıcılığına dikkat" başlığıyla sosyal medya üzerinden açıklamada bulundu ve vatandaşları uyardı.

Yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi;

"Değerli vatandaşlarımız, son zamanlarda internet siteleri ve sosyal medya platformlarında, Baykar'a yatırım yaparak gelir elde edebileceğinize dair sahte ilanlar ve haber benzeri içerikler görülmektedir. Dolandırıcılığı amaçlayan bu tür ilan ve haberler tamamen gerçek dışıdır."

Herkes gizemini merak ediyordu! NASA'dan evin parçasına düşen cisimle ilgili açıklama: Uzaydan düştü! Herkes gizemini merak ediyordu! NASA'dan evin parçasına düşen cisimle ilgili... Haberi Görüntüle

''İTİBAR ETMEYİN''

"Tanınmış gazetecilerin Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Selçuk Bayraktar ile röportaj yapmış gibi gösterilerek yapılan yatırım çağrılarına itibar etmemenizi önemle rica ederiz." ifadesi kullanılan açıklamada, "Halka açık bir şirket olmayan Baykar, hiçbir zaman yatırım teklifinde bulunmamaktadır. Karşılaştığımız bu tür dolandırıcılık girişimlerine yönelik olarak hukuki süreçler başlatılmıştır ve bu faaliyetlerin sorumlularına karşı gerekli yasal işlemler titizlikle yürütülmektedir. Şüpheli durumları lütfen resmi kanallarımız aracılığıyla bize bildiriniz. Baykar olarak vatandaşlarımızın sahte ilan ve haberlere karşı dikkatli olmasını ve bu tür çağrılara itibar etmemesini önemle rica ederiz. Kamuoyuna saygılarımızla duyururuz." ifadelerine yer verildi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Bilim / Teknoloji


Loading