Yandex Metrica

Ancelotti'den Arda Güler büyük müjde: Yakında kavuşacak

Ancelotti'den Arda Güler büyük müjde: Yakında kavuşacak

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, Barcelona galibiyetinin ardından Arda Güler hakkında konuştu. Ancelotti yaptığı açıklamada, "Arda Güler çok yakında istediği dakikalara kavuşacak." dedi.

Spor

22.04.2024, 18:35

İspanya La Liga'nın 32. haftasında El Clasico'da Real Madrid, sahasında ezeli rakibi Barcelona'yı konuk etti. Gol düellosu şeklinde geçen maçta gülen taraf ev sahibi ekibi Real Madrid oldu.

Ev sahibi Real Madrid'e galibiyeti getiren golleri Vinicius Junior, Lucas Vazquez ve Jude Bellingham kaydetti. Konuk takım Barcelona'nın golleri Andreas Christeen ve Fermin Lopez'den geldi.

Beşiktaş'ın favorisi Nuri Şahin'in talipleri arttı! Yeni adresi belli oluyor Beşiktaş'ın favorisi Nuri Şahin'in talipleri arttı! Yeni adresi belli oluyor Haberi Görüntüle

PUAN FARKI 11'E ÇIKTI

Bu sonucun ardından La Liga'nın bitimine 6 hafta kala lider Real Madrid, puanını 81 puana çıkardı. ikinci sıradaki Barcelona ise 70 puanda kaldı. Böyle iki takım arasındaki puan farkı 11'e çıktı. Şampiyonluğun en güçlü adayı olan Real Madrid, bu büyük avantajını sezon sonuna kadar devam ettirirse 36. lig kupasını kazanmış olacak.

37. haftanın hakemleri belli oldu! İşte düdük çalacak isimler... 37. haftanın hakemleri belli oldu! İşte düdük çalacak isimler... Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER FORMA GİYMEDİ

Öte yandan Real Madrid'de ilk sezonunu geçiren Arda Güler, ikinci kez bir El Clasico maçında takımının kadrosunda yer alsa da sahaya çıkıp forma giymedi. İtalyan teknik adam 19 yaşındaki genç futbolcuyu yedek kulübesinde oturttu.

Edgar Ie bizzat açıkladı: ikiz kardeşini yerine mi oynattı? Edgar Ie bizzat açıkladı: ikiz kardeşini yerine mi oynattı? Haberi Görüntüle

''ARDA GÜLER YAKINDA İSTEDİĞİ DAKİKALARA KAVUŞACAK''

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, müsabakının ardından milli futbolcuyla ilgili açıklama yaptı. Karşılaşmanın ardından teknik direktör Carlo Ancelotti, milli futbolcu hakkında açıklama yaptı. Deneyimli çalıştırıcı, La Liga şampiyonluğunun yakın zamanda kesinleşmesiyle birlikte Arda Güler'in maç sürelerinde büyük bir artış olacağını ifade etti. Ancelotti yaptığı açıklamada, "Arda Güler çok yakında istediği dakikalara kavuşacak." dedi.

Son dakika... UEFA'dan Süper Lig kulübüne ağır ceza: 1 yıl men Son dakika... UEFA'dan Süper Lig kulübüne ağır ceza: 1 yıl... Haberi Görüntüle

7 MAÇTA 1 GOL

Adı İspanyol devi Sevilla ile anılan ve sezon sonunda Endülüs ekibine kiralanması söz konusu olan Arda Güler bu sezon Real Madrid formasıyla 7 maça çıkarken 98 dakika süre aldı. 19 yaşındaki milli futbolcu bu süre zarfında 1 gol kaydetti. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading