Yandex Metrica

Beşiktaş'ın favorisi Nuri Şahin'in talipleri arttı! Yeni adresi belli oluyor

Beşiktaş'ın favorisi Nuri Şahin'in talipleri arttı! Yeni adresi belli oluyor

Geçtiğimiz haftalarda Beşiktaş başkanı Hasan Arat ile görüşen Nuri Şahin için yeni ihtimaller oluşmalaya başladı. Arne Slot'un yerine hoca arayışını sürdüren Feyenoord ekibi yeni adayını açıkldı. İşte detaylar...

Spor

20.05.2024, 15:51

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da görev yapan Nuri Şahin, ayrılığının ardından Borussia Dortmund'da Edin Terzic'in yardımcılığını yaptı.

Domagoj Vida Süper Lig'e dönüyor! İşte yeni takımı Domagoj Vida Süper Lig'e dönüyor! İşte yeni takımı Haberi Görüntüle

İLK TEMAS ŞAHİN'LE

Beşitaş'ta Fernando Santos ayrılığının ardından yerli hoca arayışına giren Arat, ilk oalrak Nuri Şahin ile temasa geçti. Geçtiğimiz günlerde Almanya ziyaretini gerçekleştiren Arat, Şahin ile kahvaltıda bir araya geldi.

Fenerbahçe, En-Nesyri'ye kavuşuyor: Rekor teklif kabul edildi Fenerbahçe, En-Nesyri'ye kavuşuyor: Rekor teklif kabul edildi Haberi Görüntüle

YENİ TALİP ÇIKTI

Tecrübeli hoca Şahin'in talipleri artmaya devam ediyor. Hollanda basınından AD'nin aktardığı habere göre Nuri Şahin, Feyenoord'un gündeminde.

Arne Slot'un yerine teknik direktör arayışlarını sürdüren Feyenoord'un adaylarından birinin de Nur Şahin olduğu vurgulandı.

Haber detayında Feyenoord'un Nuri Şahin'le ilgili haftalardır bilgi topladığı ancak kulübün imza için bir acelesinin olmadığı aktarıldı.

Rotterdam ekibinin teknik direktör konusunda temkinli davrandığı belirtilen haberde, Borussia Dortmund'un Nuri Şahin'in ayrılığına izin verip vermeyeceğinin de belirsiz olduğu kaydedildi.

Olimpiyat öncesi Fransa'da bomba alarmı: Uçuşlar durduruldu! Olimpiyat öncesi Fransa'da bomba alarmı: Uçuşlar durduruldu! Haberi Görüntüle

DAHA ÖNCE FORMASINI GİYMİŞTİ

Nuri Şahin futbolculuk döneminde 2007-08 sezonunda kiralık olarak Feyenoord forması giymişti.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading