Yandex Metrica

Sitede Ara

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'den İmamoğlu'na tepki: 'Öfkesini kontrol edemiyor'

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'den İmamoğlu'na tepki: 'Öfkesini kontrol edemiyor'

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İBB Başkanı İmamoğlu'nun seçim yaklaştıkça öfkesini kontrol etmekte güçlük yaşadığını, kendisi hizmet üretemediği için yapılan hizmetleri görmezden geldiğini ifade etti.

Dünya

19.02.2024, 19:06

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu'na eleştirilerde bulundu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kabaktepe, İmamoğlu'nun öfkesini kontrol edemediğini ve agorafobiye yakalandığını bildirdi. 

Durum uçurumun eşiğinde: İstihbarattan felaket uyarısı: Elimizdeki her şeyi kullandık Durum uçurumun eşiğinde: İstihbarattan felaket uyarısı: Elimizdeki her şeyi kullandık Haberi Görüntüle

"AGORAFOBİYE YAKALANMIŞ"

Kabakte'nin paylaşımı şöyle:

"Hiçbir zaman İstanbul’u gündemlerine almayıp, sadece siyasi kariyerlerine basamak olarak gören misafir başkan, her fırsatta Sayın Cumhurbaşkanımıza hakaret ederek prim yapacağını sanıyor!

Seçim yaklaştıkça öfke kontrolü sorunu yaşayan ve agorafobiye yakalanan CHP’li İBB Başkanı, kendisi eser ve hizmet üretemediği için yapılan işleri görmezden gelmeye çalışıyor.

Soruyoruz; devasa büyüklükte bir bütçe ile 20 otobüs için hizmet töreni yapmak hangi bilimin konusudur?"

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Loading