Yandex Metrica

Yunan adalarına kapıda 7 günlük vize başladı mı? Yunanistan vizesiz seheyat ne zaman başlayacak?

Yunan adalarına kapıda 7 günlük vize başladı mı? Yunanistan vizesiz seheyat ne zaman başlayacak?

Türk turistlerin Yunan adalarına seyahati için Yunanistan vize uygulamasını kaldırmış ve kapıda 7 günlük vize uygulamasının hayata geçirileceğini açıklamıştı. Türkiye'den Yunan Adalarına gitmek için plan yapanlar Yunan adalarına kapıda 7 günlük vize başladı mı? Yunanistan vizesiz sehayat ne zaman başlayacak? sorularına yanıt arıyor.

Yaşam

28.03.2024, 22:24

Yunanistan ile Türkiye arasında yapılan görüşmeler neticesinde Yunanistan, Türk turistlere 10 Yunan adası için kapıda vize uygulamasını hayata geçireceğini açıklamıştı. Aradan aylar geçmesine rağmen konu hakkında henüz bir gelişme olmaması üzerine Yunan adalarına kapıda 7 günlük vize başladı mı? Yunanistan vizesiz sehayat ne zaman başlayacak? soruları pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı. 

Sarmaş dolaş görüntülenmişlerdi! Ünlü şef Somer Sivrioğlu ile aşk yaşayan Aslı Turan'dan şaşırtan açıklama! Sarmaş dolaş görüntülenmişlerdi! Ünlü şef Somer Sivrioğlu ile aşk yaşayan... Haberi Görüntüle

YUNAN ADALARI KAPIDA 7 GÜNLÜK VİZE BAŞLADI MI?

Ege’deki 10 Yunan adasına Türk turislerin kapıda vize uygulaması ile girebileceği açıklanmıştı. Atina yönetimi kapıda vize uygulaması için 30 Mart tarihinin hedeflendiği belirtilmişti. Kapıda vize uygulamasında kritik gün 30 Mart. Ramazan bayramında kapıda vize uygulamasının hayata geçirilmiş olması bekleniyor. 

Azarlanmaktan korktu, köpek ısırdığını söylemedi! Filipinler'de yaşayan kız iki ay sonra... Azarlanmaktan korktu, köpek ısırdığını söylemedi! Filipinler'de yaşayan kız iki ay... Haberi Görüntüle

YUNAN ADALARI VİZESİZ SEYAHAT NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgo Gerapetritis konuya dair yaptığı açıklamada “Önemli bir çalışma yapılıyor. Herhangi bir gecikme söz konusu değil.” demişti. Gerapetritis, ilk aşamanın 30 Mart’ta başlamasını umduklarını söylemişti. 

Seçil Erzan'a milyonlarca lira kaptırmış! Arda Turan'ın eşi Aslı Doğan'dan şaşırtan açıklama! Seçil Erzan'a milyonlarca lira kaptırmış! Arda Turan'ın eşi Aslı Doğan'dan... Haberi Görüntüle

VİZESİZ HANGİ YUNAN ADALARINA GİDİLİR?

Sakız, Midilli, Rodos, Samos, Kos, Meis, Patmos, Leros, Kalimnos, Simi olmak üzere 10 Yunan adasına kapıda vize uygulaması ile girilebilecek.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Yaşam


Loading