Yandex Metrica

Yeşilçam'ın yıldızı Gönül Yazar hastaneye kaldırıldı! İşte sağlık durumu

Yeşilçam'ın yıldızı Gönül Yazar hastaneye kaldırıldı! İşte sağlık durumu

Türk Sanat Müziği'nin 'Taş Bebek' lakaplı sanatçısı aynı zamanda Yeşilçam yıldızı Gönül Yazar'ın bacağında pıhtı atması sonucu hastanede tedavi gördüğü ortaya çıktı. Bacağındaki şişkinğin git gide büyüdüğünü görünce korkarak hastane yolunu tutan usta sanaçtı, sağlık durumu hakkında konuştu.  

Yaşam

06.04.2024, 23:14

Tüm Türkiye'nin 'Taş Bebek' lakabıyla tanıdığı sanatçı Gönül Yazar'dan üzücü haber geldi. 

Usta sanatçı bacağına pıhtı atması sebebiyle hastanede kaldırıldığı ve bir haftadır tedavi gördüğü ortaya çıktı. 

Şarkıcı ve söz yazarı Gönül Yazar, 2022'de evinde geçirdiği kaza sonucu görme yetisini kaybetmişti. Yazar'ın ameliyatlar sonucu görme yetisini kazandığı öğrenilmişti.

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu ünlü sunucudan yardım istedi! Annesini bulmak için ünlü programa başvurdu! Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu ünlü sunucudan yardım istedi! Annesini... Haberi Görüntüle

7 GÜNDÜR TEDAVİ GÖRÜYOR

Türk sanat müziği ve sinema oyuncusu Gönül Yazar'ın sağlık durumu hakkında bilgi veren Onur Akay, "Bacağına pıhtı atması nedeniyle yedi gündür hastanede tedavi görüyor. Doktorları, bacağındaki leblebi büyüklüğündeki pıhtıyı tamamen eritmeye çalışıyor" dedi.

Bursa 15 Nisan su kesinti listesi: Gemlik, Orhangazi ve Yıldırım'da oturanlar dikkat Bursa 15 Nisan su kesinti listesi: Gemlik, Orhangazi ve Yıldırım'da... Haberi Görüntüle

''ÖLÜMDEN DÖNDÜĞÜNÜ ANLATTI''

Gönül Yazar ile dün gece yaklaşık 1,5 saat telefonda konuştuğunu belirten Onur Akay,

"Değerli sanatçımız Gönül Yazar, bir bacağının beş bacak gibi şiştiğini, önce geçer diye belli bir süre doktora gitmediğini ama bacağı şişmeye devam edince ve bacağına ellediğinde beton gibi sert olduğunu da görünce, korkarak hemen hastaneye gittiğini ve ölümden döndüğünü anlattı. İğne ve ilaç tedavileriyle durumunun iyiye gittiğini de öğrendiğim ve tüm sevenlerine selamlarını gönderen canım Gönül ablama acil şifalar, sağlıklı ve mutlu uzun ömürler diliyorum" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

2

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Yaşam


Loading