Yandex Metrica

Sitede Ara

Bursa 15 Nisan su kesinti listesi: Gemlik, Orhangazi ve Yıldırım'da oturanlar dikkat

Bursa 15 Nisan su kesinti listesi: Gemlik, Orhangazi ve Yıldırım'da oturanlar dikkat

BUSKİ, 15 Nisan 2024 Pazartesi günü Bursa'nın bazı ilçelerinde planlı olarak su kesintisi yaşanacağını açıkladı. Bursalıların mağdur olmaması adına su kesinti saatleri, ilçe ve mahallelerin listesi paylaşıldı.  

Yaşam

16.04.2024, 00:24

BUSKİ, Bursa'da 15 Nisan Pazartesi günü planlı su kesintisi yaşanacağını ifade etti. Gemlik, Orhangazi ve Yıldırım'da ikamet eden vatandaşlar, 15 Nisan Pazartesi su kesintisi olup olmadığını araştırmaya başladı.

Instagram'a 4 yeni özellik! Yeni hikaye ve Reels özelliği ilgi çekti Instagram'a 4 yeni özellik! Yeni hikaye ve Reels özelliği ilgi... Haberi Görüntüle

BURSA 14 NİSAN SU KESİNTİ LİSTESİ

Bursalı vatandaşlar, Bursa'da hangi ilçe ve mahallelerde planlı su kesintisinin olacağını araştırıyor. Bursalılar arama motorlarında Bursa'da sular mı kesilecek? Bursa'da hangi ilçelerde su kesintisi olacak? Sorularına yanıt arıyor.

Bakan bir daha baktı! Petek Dinçöz'ün annesinin son hali herkesi korkuttu! Bakan bir daha baktı! Petek Dinçöz'ün annesinin son hali herkesi... Haberi Görüntüle

14 NİSAN BURSA'DA HANGİ İLÇELERDE SU KESİNTİ VAR?

BUSKİ'nin duyurusuna göre Bursa'da bugün Bursa'da yarın Osmangazi, Nilüfer, Büyükorhan, Yıldırım, Gemlik, Gürsu, Harmancık, İnegöl, İznik, Karacabey, Keles, Kestel, Mudanya, Mustafakemalpaşa, Orhaneli Orhangazi ve Yenişehir ilçelerinde su kesintisi olup olmadığını aşağıdaki bağlantıdan kontrol edebilirsiniz.

BURSA SU KESİNTİ LİSTES>İ

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Yaşam


Loading