Yandex Metrica

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu ünlü sunucudan yardım istedi! Annesini bulmak için ünlü programa başvurdu!

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu ünlü sunucudan yardım istedi! Annesini bulmak için ünlü programa başvurdu!

Ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın evlilik dışı olan kızı Duygu Nebioğlu son dönemlerde söyledikleriyle magazin dünyasını derinden sarstı.  Verdiği bir röportajda annesini aradığını ve bulamadığını söyleyen Nebioğlu Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuracağını duyurdu.

Yaşam

20.04.2024, 17:36

Yeşilçam'ın ünlü oyuncularından olan 82 yaşındaki Metin Akpınar'ın evlilik dışı olan kızı Duygu Nebioğlu'nun verdiği röportaj ile gündemden düşmüyor.

Pozlarıyla beğeni butonunu çökertti! Zeynep Bastık'ın beyaz çoraplı paylaşım viral oldu! Pozlarıyla beğeni butonunu çökertti! Zeynep Bastık'ın beyaz çoraplı paylaşım viral... Haberi Görüntüle

DUYGU NEBİOĞLU ANNESİNİ ARIYORDU

Ünlü oyuncu Duygu Nebioğlu'nun son olarak annesş hakkında önemli bir röportaj vermiş, ''Beni doğuran kadın hedef tahtasına benzemiyor da, ancak o günlerden bugünlere, birilerini hedef göstererek geliniyor demek ki. Tabuları kırmak için öyle iki tır, kamyon okumanıza gerek yok; okuyanları da görüyoruz. İç sesiniz zaten kendi tabusuna yenik düşüyor ise hedefiniz en son kendiniz oluyorsunuz. Olay bu kadar basit! Ben annemi hedef almadım çağrı yaptım, ona ulaşmak benim gayemdir.'' demişti.

12 yıllık aşkı ihanetle bitmişti! Şarkıcı Shakira'nın aşka dair yorumları herkesi şoke etti! 12 yıllık aşkı ihanetle bitmişti! Şarkıcı Shakira'nın aşka dair yorumları... Haberi Görüntüle

MÜGE ANLI'DAN YARDIM İSTEDİ

Annesine ulaşamadığını söyleyen Duygu Nebioğlu ise son çareyi Müge Anlı'da buldu.

ATV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programlarından olan ve kayıpları bulup, cinayetleri aydınaltan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılacağını söyledi. 

18 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 18 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

'MÜGE ANLI'YA GÜVENİYORUM'

Sabah Gazetesi'ne röportaj veren Duygu Nebioğlu,  "Annemi bulmak için Müge Anlı'dan yardım istiyorum. Ancak onun bulabileceğine inanıyorum. Gerekirse onun programına çıkarım. Müge Anlı'yı 15 yaşımdan beri takip ediyorum. Çok güveniyorum ona" dedi.

Dilber'in maaşına zam! Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü'nün geliri 3 katına çıkartıldı! Aylık kazanıcı dudak uçuklattı! Dilber'in maaşına zam! Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü'nün geliri 3 katına... Haberi Görüntüle

MÜGE ANLI'DAN CEVAP GECİKMEDİ

Müge Anlı ise o röportajı sosyal medya hesabından paylaşarak Duygu Nebioğlu'nun çağrısına cevap verdi. Müge Anlı yaptığı paylaşımda; "Herkese kapımız açık, her zaman bekleriz" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading