Yandex Metrica

Taylor Swift ve Jay- Z hayranlarına müjde! Ünlü şarkıcılar 2025'te Türkiye'de konser verecek!

Taylor Swift ve Jay- Z hayranlarına müjde! Ünlü şarkıcılar 2025'te Türkiye'de konser verecek!

Tüm dünyayı şarkılarıyla kasıp kavuran, dünya çapında verdiği konserlere ülke ekonmoisini ve siyaseti altı üstü eden Amerikalı şarkıcı Taylor Swift'in ünlü rapçi Jay-Z ile birlikte Türkiye'ye gelerek konser vereceği öğrenildi.

Yaşam

19.04.2024, 20:15

Amerikalı ünlü şarkıcı Jay-Z ve Taylor Swift'in İstanbul'da stadyumda konser vereceği haberi tüm Türkiye'de hayranlaını sevindirdi.

9 milyon aboneli Youtube hesabı çalınan Ruhi Çenet duyurdu: Hesabımızı aldık ancak tüm videolarımız... 9 milyon aboneli Youtube hesabı çalınan Ruhi Çenet duyurdu: Hesabımızı... Haberi Görüntüle

ÜNLÜ İSİMLERLE ANLAŞMA İMZALANDI

Stadyumda gerçekleşecek olan festivalin organizatörü Özcan Ertaş'ın Taylor Swift ve Jay-Z ile anlaşmayı imzaladıklarını duyurdu.

Ünlü oyuncu evlilik teklifini 'facia' diyerek anlattı! Özel hayatı ile ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu! Ünlü oyuncu evlilik teklifini 'facia' diyerek anlattı! Özel hayatı ile... Haberi Görüntüle

KONSER 2025'TE

Konser biletlerinin 20 Kasım'da çıkacağını ve 2025 Şubat ayında konser için ünlü yıldızların İstanbul'da olacağı öğrenildi. 

Futbol oynarken düşmüştü! Acil ameliyata alınan Konuşanlar programı sunucusu Hasan Can Kaya'dan haber var! Futbol oynarken düşmüştü! Acil ameliyata alınan Konuşanlar programı sunucusu Hasan... Haberi Görüntüle

200 TIR İLE GELİYORLAR

Konserin organizatörü Hakan Ertaş konser hakkında; "Türkiye'nin müzik sahnesini uluslararası arenada güçlendirmek ve sanatseverlere unutulmaz deneyimler sunmak istiyoruz. Taylor Swift, Jay-Z gibi dünya starlarını Türkiye'de ağırlayarak müzikseverlere eşsiz bir deneyim yaşatmayı hedefliyoruz. Sahne için yurt dışından 200 TIR'lık ekipman gelecek. Bu konserler, Türkiye'nin kültürel zenginliğini ve müzikal çeşitliliğini dünya ile buluşturacak." dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading