Yandex Metrica

Ünlü oyuncu evlilik teklifini 'facia' diyerek anlattı! Özel hayatı ile ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu!

Ünlü oyuncu evlilik teklifini 'facia' diyerek anlattı! Özel hayatı ile ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu!

Ünlü oyuncu Gizem Karaca, Berfu Yenerler'in youtube hesabına konuk olarak katıldı. 31 yaşındaki ünlü oyuncu Karaca, özel hayatıı ve 'tam bir facia' diyerek evlilik teklifini anlattı.  

Yaşam

30.04.2024, 15:13

Güzel Köylü, Eve Düşen Yıldırım, Benim Hala Umudum Var, Baraj gibi sizilerde oynayan 31 yaşındaki ünlü youncu Eser Yenerler'in eşi Berfu Yenerler'in youtube programına katıldı.

Ünlü oyuncu Karaca özel hayatına yönelik sorularını yanıtlarken, 7 yıl önce evlendiği eşi Kemal Ekmekçi'den nasıl evlilik teklifi aldığını anlattı.

Ünlü oyuncu 2017 yılında dünyaevine girmeden önce katıldığı güzellik yarışmasına değindi.

Hadise Belçika'da rüzgar gibi esecek! Ünlü müzik yarışmasının jüri koltuğuna oturacak! Hadise Belçika'da rüzgar gibi esecek! Ünlü müzik yarışmasının jüri koltuğuna... Haberi Görüntüle

'ERKEK ÇOCUĞU GİBİYDİM'

Ünlü oyuncu Karaca,  "Erkek çocuğu gibiydim. Topuklu ayakkabıyı hayatımda giymeden, yarışmaya girdim" dedi.

Türkiye bu açıklamayla çalkalandı! İbrahim Tatlıses'ten Suphiye Orancı iddialarına şaşırtan açıklama! Türkiye bu açıklamayla çalkalandı! İbrahim Tatlıses'ten Suphiye Orancı iddialarına şaşırtan... Haberi Görüntüle

KIZ İSTEME TÖRENİNDE KRİZ

Berfu Yenerler ile samimi bir şekilde sohbeteden Gizem Karaca 7 yıl önce dünyaevine girdiği eşi Kemal Ekmekçi ile isteme merasimini ve evlilik teklifini anlattı.

Karaca eşinin turşuya alerjisi olduğunu kız istmesinde kahvenin yanına turşu koyup yedirdiğini anlattı. Karaca, "Eşim turşu deyince bile kaşınıyor. Yiyemez. Ben de kız isteme merasiminde kahvesine tuz koydum. Yanına da küçük bir kornişon. Yedi ama kızardı. Sonra baktım mosmor oldu. Aldım elinden" dedi.

Serenay Sarıkaya, Mert Demir aşkı belgelendi! Ünlü çift basın mensuplarına verdiği cevapla herkesi şaşırttı! Serenay Sarıkaya, Mert Demir aşkı belgelendi! Ünlü çift basın mensuplarına... Haberi Görüntüle

EVLİLİK TEKLİFİNİ 'FACİA' OLARAK ANLATTI

Ünlü oyuncu Karaca eşinden aldığı evlilik teklifini deanlattı. Ancak Karaca, evlilik teklifinin 'facia' olarak nitelendirerek,  "Evlenme teklifi faciaydı. Sıfır organizasyon. Sahilde arkadaşlarla yemek yiyorduk. Herkes ayağa kalktı, havai fişekler patladı.' dedi.

Yüzüğü takarken kuma düşürdüğünü, ''Eşim diz çöktü. Ben yüzüğü almaya çalışırken, kuma düşürdüm. Sonra fenerlerle tektaşı aradık" söyledi.

Kına gecesi yapmadığını, yalnızca düğün yaptığıno ve düğüne 600 kişinin katıldığını belirten Karaca, balayına çıkmadığını ifade etti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading