Yandex Metrica

9 milyon aboneli Youtube hesabı çalınan Ruhi Çenet duyurdu: Hesabımızı aldık ancak tüm videolarımız...

9 milyon aboneli Youtube hesabı çalınan Ruhi Çenet duyurdu: Hesabımızı aldık ancak tüm videolarımız...

Ünlü youtuber Ruhi Çenet youtube üzerinden video çekerek özel içerikler paylaştığı hesabı 'Ripple' adında değiştirilerek hacklenmişti. Ünlü youtuber Çenet ise sosyal medya hesabını geri aldığını ancak 300 binden fazla takipçi kaybettiğini duyurdu.

Yaşam

20.04.2024, 15:53

Türkiye'nin en başarılı youtuberları arasında olan Ruhi Çenet sosyal medya hesabının hacklendiğini duyurmuştu.

Ünlü youtuber hesabını hackerlerın elinden uzun süren çalışamalar sonucunda geri aldığını duyurdu.

Ünlü fenomen dördüncü çocuğunu doğurdu! Doğum anına kadar her detayı paylaştı! Takipçileri tepkili: Bu kadar da olmaz! Ünlü fenomen dördüncü çocuğunu doğurdu! Doğum anına kadar her detayı... Haberi Görüntüle

LİNK TUZAĞINA DÜŞTÜ

Youtube üzerinden 9 milyon aboneye sahip olan ünlü youtuber, takipçilerine video mesaj yayınlayarak duyurmuştu. 

Ruhi Çenet; "Nasıl hack'lendiğimizi merak edenlere şöyle açıklayayım, kendilerini Shopify isimli marka olarak tanıtan hackerlar bize bir reklam anlaşması önerdiler. MrBeast gibi içerik üreticilerini de referans gösterdiler. Biz de detayları incelemek için linke tıkladığımızda onlar bilgisayarımıza sızdılar. Tüm bilgilerimiz onlara geçmiş oldu. Sadece Shopify falan olarak mı tanıtıyorlar kendilerini, hayır. Örneğin Zara isimli tekstil markası gibi tanıttıkları mesajların sayısı şu şekilde, bunların sıklığı da bu kadar ve bu sadece zara mesajları. Bunun gibi ayda belki yüzlerce mail alıyoruz ve sadece incelemek için tıkladığımız bu sefer de hacklenmiş olduk" dedi.

3 Mayıs 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 3 Mayıs 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

HESABINI GERİ ALDI VE ABONELERİNİ KAYBETTİ

Ruhi Çenet youtube hesabını geri aldığını X hesabından abonelerine duyurdu. Çenet sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Sonunda kanalımı hackerlardan geri aldım ama 13 yılda yaptığımız tüm videolar silinmiş ve yaklaşık 300.000 abone kaybetmişim." dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading