Yandex Metrica

Survivor All Star'da Aleyna açtı ağzını yumdu gözünü! Yunus Emre'nin sözleri dikkat çekerken üçüncü eleme adayı belli oldu!

Survivor All Star'da Aleyna açtı ağzını yumdu gözünü! Yunus Emre'nin sözleri dikkat çekerken üçüncü eleme adayı belli oldu!

Survivor All Star 2024 mücadelesi devam ederken, dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takım eleme adayını belirledi. Ancak öncesinde ise Aleyna Kalaycıoğlu hakkında Acun Ilıcalı önemli açıklamalarda bulundu. Yunus Emre'de o açıklamalar sonrası ilginç cevaplar verdi.   

Yaşam

29.03.2024, 09:56

TV8 ekranlarında yerini alan Murat Ceylan ve Acun Ilıcalı'nın sunumuyla hazırlanan Survivor All Star 2024 mücadelesi tüm hızıyla devam ediyor. Kırmızı ve mavi takımın kıyasıya mücadele ettiği yarışmada mavi ve kırmızı takım arasındaki dokunulmazlık mücadelesinde kırmızı takım 12-7 kazandı.

Sadettin Saran Fenerbahçe başkan adaylığından çekiliyor mu? Ali Koç detayı... Sadettin Saran Fenerbahçe başkan adaylığından çekiliyor mu? Ali Koç detayı... Haberi Görüntüle

GİZEM'İN SAKATLIĞI HERKESİ KORKUTTU

Mavi takımdan eleme potasına gidecek isim belirlenirken, kırmızı takımdan Gizem'in sakatlığı hekesi üzdü. Oyun esnasında parkurdan düşen Gizem; ''dizim çok acıyor'' diye bağırınca doktorlar müdahale etti ve yarışmacı hastaneye kaldırıldı.

Acun Ilıcalı ise konseyde Gizem'in sağlık durumunun ciddi olduğunu belirterek; ''Gizem'in ciddi bir sakatlanması oldu. Gizem'in şu andaki durumu ciddi bir tehlike hissettiriyor. Gerçekten hiç unutmadığım bir cümlesi, Survivor'ı en çok kalmayı isteyen benim demişti. Daha belirli bir şey yok ama çok tehlikeli bir durum gözüküyor. Dizdeki durum kötü. Geçmiş olsun diyoruz kendisine. Gelişmeleri söyleyeceğiz tabii ama parkurlarda kendinizi riske etmemeniz gerekiyor. MR'ı çekilecek İstanbul için görüşmeler olacak ondan sonra karar verilecek" dedi. 

'Geçcek' adlı şarkısıyla tepki çekmişti! Şarkıcı Tarkan yeni albüm hazırlığında! İşte o fotoğraflar 'Geçcek' adlı şarkısıyla tepki çekmişti! Şarkıcı Tarkan yeni albüm hazırlığında!... Haberi Görüntüle

ALEYNA MOBBİNGE UĞRADIĞINI SÖYLEDİ

Sonrasında ise Acun Ilıcalı, Aleyna'nın mutsuz olduğunu belirterek nedenini merka etti ve Aleyna ise;  ''2 haftadır bir mobbing içerisindeyim. Olan olaylara karşı sakin kalmaya çalışıyorum. Ben gitmek istiyorum diyene kadar buradayım. İstedikleri kadar yazsınlar beni. Düelloya her zaman hazırım. Gizem'i severim, sabah bir olay yaşadık. 2 haftanın boşalmasını o yüzden yaşadım. Pirinç yapılıyordu, ben de lapa sevdiğim için kendi hakkımı 1 bardak kadar erken aldım. Gizem de o kadar yükseldi ki bana. Pilav tam olmuyormuş kapak açılınca. Benim sevdiğim Gizem'in ne kadar bana karşı dolduğunu görünce inanamadım ve çok üzüldüm. Belli ki dolmuş/doldurulmuş. Burada o kadar büyük şeyler yaşıyoruz ki, alt tarafı bir pirinç olayı nasıl kalp kırmaya kadar gidiyor. Uzun süredir erkeklerle takılıyorum zaten. Bu durumdan dolayı üzücü anlar yaşandı.'' dedi.

18 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 18 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

NEFİSE'DEN ALEYNA'YA ''ALGI'' İDDİASI

Geçtiğimiz akşam sinir krizi geçiren Aleyna hakkında ise takım arkadaşı Nefise algı yaptığını iddia ederek;  "Şoklar içerisindeyim, Aleyna algı yapıyor şu an. Bir hastalığı varmış, bir sinir krizi geçirdi ama fiziken her hangi bir problemi yoktu. Anlamadık bir anda çıktı olay. Eğer bizimle ilgili bir problemi varsa toplanabilirdik konuşabilirdik. Böyle bir durumda bizi oyunda yalnız bıraktı. Gizem de sakatlandı, kaldık 2 kadın. Sürekli oyuna çıkıyoruz. Ona rağmen mücadele ettik. Aleyna'nın erkeklerden intikam aldığını düşünüyorum ben. Özellikle bu Sercan olabilir bilemiyorum. Beni ilgilendirmiyor, benim onu sevmediğimi de biliyor. Takımı bu şekilde bırakması bana çok koydu. Benim de psikolojik sorunlarım var ben çıkıp mücadele ediyorum" dedi.

Aleyna ise; "Kamp alanından uzaklaştıktan sonra çok farklı olaylar yaşadım. Görüntüler gösterilse çok iyi olur. Benim 2021'de oynamadığım bir gün bile yok. Bu sene de ilk defa oynamadım. Ayaklarım gitmedi. Doktorum da sağ olsun uygun gördü oyuna çıkmadım" dedi.

Uraz Kaygılaroğlu'nun 'Bu sanat mı şimdi' dedirten paylaşımı tepki çekti! Sevgilisi için verdiği pozlar mide bulandırdı! Uraz Kaygılaroğlu'nun 'Bu sanat mı şimdi' dedirten paylaşımı tepki çekti!... Haberi Görüntüle

YUNUS EMRE'DEN ALEYNA'YA DESTEK

Olay sonrası ise Yunus Emre'de konuşmak istediğini belirterek; "Büyütülmemesi gereken şeyler bence. Hiçbirimiz hiçbirimizin akrabası değil, bir yol geçiriyoruz. Ne kadar birlik olursak iyi olur zaten sayılı günümüz var burada. Herkesi güçlü olmaya davet ediyorum" ifade etti. 

Fahriye Evcen yazı getirdi! Kumsalda verdiği pozlarla adeta takipçilerini büyüledi! Fahriye Evcen yazı getirdi! Kumsalda verdiği pozlarla adeta takipçilerini büyüledi! Haberi Görüntüle

ÜÇÜNCÜ ELEME ADAYI BATUHAN OLDU

Mavi takımdan bir kişinin daha eleme potasına çıkması sonrasında ise üçüncü eleme adayı olarak Ogeday 1, Yaman 5 ve Batuhan 6 oy aldı. İsmi en çok yazılan Batuhan Karacakaya ise üçüncü leme adayı oldu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading