Yandex Metrica

Uraz Kaygılaroğlu'nun 'Bu sanat mı şimdi' dedirten paylaşımı tepki çekti! Sevgilisi için verdiği pozlar mide bulandırdı!

Uraz Kaygılaroğlu'nun 'Bu sanat mı şimdi' dedirten paylaşımı tepki çekti! Sevgilisi için verdiği pozlar mide bulandırdı!

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpur'un "Life in Plastic" sergisi için kamera karşısına geçti. Ancak ünlü oyunucnun kesik insan bedeni ve kafasıyla verdiği pozlar tepki topladı.

Yaşam

29.04.2024, 15:08

Star Tv ekranlarında yayınlanan Sakla Beni dizisinde başrol oynayan ünlü 36 yaşındaki ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun verdiği pozlar olay oldu. 

Holiganlar hakkında çılgın mesaj: Yeşil sahaya inenin cinsel sorunu var Holiganlar hakkında çılgın mesaj: Yeşil sahaya inenin cinsel sorunu var Haberi Görüntüle

SEVGİLİSİ İÇİN KAMERALAR KARŞISINA GEÇTİ

Kız arkadaşı Sayna Soleimanpur'un sergisi için kameralar karşısına geçen Kaygılaroğlu, bir elinde bıçak, diğer elinde ise kesik kadın başı, arkasında ise kesik insan vücuduna benzer materyaller ile verdiği pozlarına sosyal medyadan tepki topladı.

Ölüm haberleriyle tüm dünya çalkalanmıştı! Kansere yakalanan Kate Middleton için Kraliyet son kararını verdi! Ölüm haberleriyle tüm dünya çalkalanmıştı! Kansere yakalanan Kate Middleton için... Haberi Görüntüle

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Ünlü oyuncunun o pozlarına tepkiler çığ gibi büyürken, birçok sosyal medya kullanıcıları, ''Kadın cinayetlerinin olduğu bir ülkede bunlar korkunç'', ''Uraz Kaygılaroğlu iğrençsin'', ''Rezalet ötesi görsel'', ''İğrenç midem bulanıyor'', ''Bu sanat mı şimdi?'' diyerek tepkilerini ortaya koydu.

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

URAZ KAYGILAROĞLU'NDAN CEVAP GECİKMEDİ

Hayranları o pozlara tepki gösterince ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, sakin olalım gençler diyerek sosyal medyadan açıklamada bulundu. Ünlü sanatçı Şems-i Tebrizi'nin bir sözünü alıntılayarak konuyu açıklamaya çalıştı.

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu gelen tepkilere daha fazla dayanamayarak sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama daha yaptı. Ünlü oyuncu, ''Sosyal medya ve basında hakkımda çıkan haberlere ve tepkilere yönelik bir cevap verme ihtiyacı duydum. Amacım hayatımdaki özel birinin sanat çalışmasına destek vermekti. Verdiğim destekten ötürü ortaya çıkan görseller toplumumuzda rahatsızlık uyandırdıysa bunu sadece sanat diyerek geçiştiremem ve çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Amacım hiçbir şekilde kötü duygular uyandırmak değildi. Bu sebeple herkesten özür diliyorum. Saygılarımla...'' notunu paylaştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading