Yandex Metrica

Kızılcık Şerbeti eski oyuncusu Settar Tanrıöğen'den müjde! Beyin kanaması geçiren ünlü oyuncudan sevindiren haber geldi!

Kızılcık Şerbeti eski oyuncusu Settar Tanrıöğen'den müjde! Beyin kanaması geçiren ünlü oyuncudan sevindiren haber geldi!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah Ünal karakterini canlandıran Settar Tanrıöğen geçtiğimiz aylarda beyin kanaması geçirmiş ve 3 kez ameliyat olmuştu. Uzun süredir hastanede doktor kontrolü altında bulunan usta oyuncunun taburcu edildiği öğrenildi.

Yaşam

31.03.2024, 15:01

İzleyiciyi ekrana kilitleyen ShowTv'de Cuma günleri reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah Ünal karakterini canladnıran Settar Tanrıöğen'den sevindiren haber geldi.

Müge Anlı'da kan donduran olay: Yasak aşk yaşadığı üvey oğluyla kaçtı sözleri 'pes' dedirtti Müge Anlı'da kan donduran olay: Yasak aşk yaşadığı üvey oğluyla... Haberi Görüntüle

BEYİN KANAMSI GEÇİRMİŞTİ

Geçitğimiz ay beyin kanamsı geçiren ve arkadaşı Ebru Destan'ın sevenlerine sosyal medya hesabından üzen haberi duyurası sonrası ünlü oyuncu acil ameliyata alınmış, sonrasında ise yoğun bakımda tedavi altında doktor gözetiminde kalmıştı.

Önce aşklarını duyurdu sonra davalık oldu! Yılmaz Erdoğan sevgilisi Cansu Taşkın'a açacağı davanın nedeni belli oldu! Önce aşklarını duyurdu sonra davalık oldu! Yılmaz Erdoğan sevgilisi Cansu... Haberi Görüntüle

HAFIZA KAYBI NEDENİYLE DİZİDEN AYRILMIŞTI

Durumu ciddi olan ünlü oyuncunun beyninde oluşan baloncuk sonrası bir kez daha ameliyat olmuş, yoğun bakıma alınarak uyanması beklenmişti. Kendiden gelen ünlü oyuncunun ise hafıza kaybı yaşadığı ve diziyi unuttuğu öğrenilirken, Kızılcık Şerbeti filminin yapıp şirketi Gold Film usta oyuncu hakkında açıklama yaparak sağlık durumu nedeniyle diziden ayrılması kararını vermişlerdi.

Serenay Sarıkaya'nın dekoltesi olay yarattı! New York'ta katıldığı etkinlikte tarzıyla sosyal medyanın diline düştü! Serenay Sarıkaya'nın dekoltesi olay yarattı! New York'ta katıldığı etkinlikte tarzıyla... Haberi Görüntüle

TANRIÖĞEN TABURCU EDİLDİ

Usta oyuncunun geçitğimiz hafta ise tekrar bir beyin ameliyatı daha olması gerektiği öğrenilmiş, sevenleri ise endişelenmişti. 

Ataşehir'de özel bir hastaneden yatan ünlü oyuncunun doktoru Engin Çakmak ise Settar Tanıröğen hakkında müdejli haberi verdi. Dr. Çakmak;  “Beyin damarlarında oluşan anevrizmanın (baloncuk) kanaması nedeniyle 26 Ocak'tan bu yana hastanemizde tedavisi sürdürülen hastamız Settar Tanrıöğen, 14 Mart tarihinde taburcu oldu. Hastamızın uzun süren tedavisinin taburculuk noktasına gelmesi, üstelik bu tarihin 14 Mart Tıp Bayramı'na denk gelmesi, tüm hekim arkadaşlarımızı ve sağlık personelini ayrıca sevindirmiştir. Taburcu edilen hastamızın kontrol süreçleri tarafımızdan takip edilecektir. Kendisine tekrar geçmiş olsun diyoruz" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading