Yandex Metrica

Serenay Sarıkaya'nın dekoltesi olay yarattı! New York'ta katıldığı etkinlikte tarzıyla sosyal medyanın diline düştü!

Serenay Sarıkaya'nın dekoltesi olay yarattı! New York'ta katıldığı etkinlikte tarzıyla sosyal medyanın diline düştü!

Serenay Sarıkaya, Amerika'nın New York kentinde düzenlenen 'GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri' törenine katılarak GQ Türkiye Yaratıcılık Ödülü'nün sahibi oldu. Güzel oyuncunun ödül gecesindeki tarzı ise sosyal medya da eleştiri yağmuruna tutuldu. Stilisti ve kıyafeti eleştirildi.

Yaşam

28.04.2024, 21:28

Türkiye'nin sevilen başarılı kadın oyuncularından olan Serenay Sarıkaya New York düzenlenen GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri gecesine katıldı. 

Ünlü oyuncu GQ Türkiye Yaratıcılık Ödülü'nün sahibi olarak geceye damgasını vurdu.

Botoks kardeşliği! Ahmet Hakan, Sertap Erener ve Rafet El Roman'ı birbirine benzetmişti! Ünlü şarkıcılardan ise cevap gecikmedi! Botoks kardeşliği! Ahmet Hakan, Sertap Erener ve Rafet El Roman'ı... Haberi Görüntüle

GQ TÜRKİYE ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ OLDU

Ünlü oyuncunun ödül alacağını ise GQ dergisi; "Bir aktris olarak ilham veren yeteneğiyle yurt dışında en çok izlenen yapımlarda rol aldı, sayısız ödül kazandı. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra farkındalık yaratan duruşuyla modada Türk ve uluslararası markaların ikonik ismi oldu. Alice Müzikali’nde 100 oyunluk başrolüyle içindeki sesi özgür bıraktı ve tiyatro sahnelerine taşıdı. Dünyanın ilham verici yıldızlarını küresel editörlerin değerlendirmeleriyle onurlandıran ve ödüllendiren GQ Global Creativity Awards gururla sunar… GQ Türkiye Yaratıcılık Ödülü’nün sahibi: Serenay Sarıkaya" duyurmuştu.

Ünlü oyuncundan bir kötü haber daha! Durumu iyi denilerek taburcu edilmişti Ankara'ya sevk edildi! Ünlü oyuncundan bir kötü haber daha! Durumu iyi denilerek taburcu... Haberi Görüntüle

DEKOLTESİ VE STİLİSTİ ELEŞTİRİLDİ

Ancak güzel oyuncunun katıldığı gecede siyah uzun elbisesi ve derin göğüs dekoltesi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 

Dağınık saçları ve gümüş renkli uzun küpeleri ile kırmızı halıda poz veren ünlü oyuncunun stili  ise sosyal medya da eleştiri yağmuruna tutuldu.

Stilisti ve kıyafetinin derin dekoltesi eleştirildi ve bir çok hayran kıyafetinin kendisine uymadığını vurguladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading