Yandex Metrica

Önce aşklarını duyurdu sonra davalık oldu! Yılmaz Erdoğan sevgilisi Cansu Taşkın'a açacağı davanın nedeni belli oldu!

İnci Taneleri dizisini kaleme alan oyuncu ve senarist Yılmaz Erdoğan, sosyal medya fenomeni Cansu Taşkın ile aşk yaşadığı öğrenilmişti. Ancak ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan sevgilisine ve kız kardeşine gizli çektikleri fotoğraflar ve video  nedeniyle dava açtığı öğrenildi.

Yaşam

29.04.2024, 19:15

Son olarak İnci Taneleri dizisiyle büyük ses getiren 56 yaşındaki ünlü oyuncu, yönetmen ve senarist Yılmaz Erdoğan hakkındaki aşk iddiaları magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü. 

Yılmaz Erdoğan'ın ünlü fenomen Cansu Taşkın ile 2 yıldır birlikte olduğu öğrenilmişti.

Ünlü mankenin son paylaşımı olay yarattı: Kocamı beni terk etmediği için tebrik ediyorum... Ünlü mankenin son paylaşımı olay yarattı: Kocamı beni terk etmediği... Haberi Görüntüle

ÜNLÜ FENOMEN AŞKLARINI DUYURMUŞTU

Canu Taşkın katıldığı bir youtube programında "Güzel bir ilişkimiz var, ben hiçbir zaman kameraların önünde veya sosyal medyada bu konu ile ilgili konuşmadım ama ilk kez açıklıyorum evet haberler doğru ve aşk yaşıyoruz" demişti. 

Ünlü fenomen Taşkın'ın yaptığı açıklama sonrasında Yılmaz Erdoğan ile samimi pozları magazin dünyasna bomba gibi düşmüştü. 

Farah Zeynep Abdullah hayranı oldu 15 yaşında evden kaçtı! Küçük çocuğun kaybıyla ilgili detaylar herkesi şaşkına çevirdi! Farah Zeynep Abdullah hayranı oldu 15 yaşında evden kaçtı! Küçük... Haberi Görüntüle

GİZLİ ÇEKİLEN FOTOĞRAFLARA DAVA AÇTI

Cansu Taşkın'ın öpüştüğü fotoğrafı gizlice çeken Taşkın'ın kız kardeşi Elif Vurgun'a ise Yılmaz Erdoğan'ın dava açtığı öğrenildi. 

Yılmaz Erdoğan görüntülerin habersiz çekildiğini ve sevgilisi Taşkın ve kız kardeşi Vurgun'a avukatları aracılığıyla suç duyurusunda bulundukları öğrenildi. 

HalkTV'nin haberinde yer alan bilgiye göre, Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ve Elif Vurgun'un Ağustos ayında yazlığa gittiğini ve anı olsun diye fotoğraf çekildiklerini ancak, Vurgun'un ise gizlice telefonla konuşuyormuş gibi yaparak bazı fotoğrafları gizlice çektiklerini iddia etti. 

İbrahim Tatlıses ile oğlu arasındaki gerilim tırmanıyor! 'Akıl sağlığım yerinde' demişti! Mahkeme ünlü sanatçı hakkında son kararını verdi! İbrahim Tatlıses ile oğlu arasındaki gerilim tırmanıyor! 'Akıl sağlığım yerinde'... Haberi Görüntüle

SEVGİLİ OLMADIKLARINI AÇIKLADI

Çift arasında yakınlaşma olduğu ancak ilişki olmadığını ancak Taşkın'ın ise basına sevgili olduklarına dair demeçler verdiğini öne süren ünlü oyuncu aşk iddialarını yanıtsız bıraktığını bu nedenle de Taşkın ve kız kardeşi aşk iddialarını magazin basınına fotoğraflarla servis ettikleri öğrenildi. 

Yılmaz Erdoğan'ın o fotoğraflar hakkında TCK'nın 134. maddesi gereğince "Kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlal eden kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Gizliliğin görüntü veya seslerin kayda alınması suretiyle ihlal edilmesi halinde, verilecek ceza bir kat artırılır." dava açtığı öğrenildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading