Yandex Metrica

Kim Milyoner Olmak İster'de tarihi an! 1 milyonluk soruya ulaştı! Hedef 5 milyon TL'lik soru!

Kim Milyoner Olmak İster'de tarihi an! 1 milyonluk soruya ulaştı! Hedef 5 milyon TL'lik soru!

En sevilen bilgi yarışması programı olan Kim ilyoner Olmak İster'de Berk Göktaş isimli yarışmacı 1 milyon TL'Lik soruyu açtı ve doğru yanıtlayarak 5 milyonluk soruyu açtırmayı başardı. Kenan İmirzalıoğlu ve izleyicileri heyecanladnıran yarışmacı bir sonraki hafta 5 milyon TL'lik soruyu cevaplayacak.

Yaşam

25.03.2024, 12:17

ATV ekranlarında yayınlanan ve Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu ''Kim Milyoner Olmak İster'' yarışmasında Berk Göktaş isimli yarışmacı herkesi heyecanladnırmayı başararak tarihi bir geceye imza attı.

Görüntüler +18 olduğu için yayınlanmadı! Diskalifiye edilecekler mi? Yunus Emre'ye Survivor All Star tarihinde görülmemiş ceza! Görüntüler +18 olduğu için yayınlanmadı! Diskalifiye edilecekler mi? Yunus Emre'ye... Haberi Görüntüle

1 MİLYONLUK SORUYU AÇMAYI BAŞARDI

Göktaş 1 milyonluk soruya kadar gelerek doğru cevap verdi ve nihayetinde de 1 milyonluk soruyu açtırmayı başardı. Göktaş'a gelen 1 milyon TL'lik soru ise: "23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin birinci dönem milletvekillerinden hangisi, milletvekili olduğu ille doğru eşleşmiştir?

Sorunun şıkları ise; A şıkkı, Mustafa Kemal Paşa Antep

B şıkkı, Kazım Karabekir Paşa, Erzurum,

C şıkkı, Miralay İsmet, Malatya,

D şıkkı, Fevzi Paşa, Kozan şekilde yer aldı.

Ölümlerden döndü! Yeşilçam'ın ünlü yıldızı Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında açıklama! Ölümlerden döndü! Yeşilçam'ın ünlü yıldızı Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında... Haberi Görüntüle

SIRA 5 MİLYON TL'LİK SORUDA

Berk Göktaş 1 milyonluk soruya ise, ''Fevzi Paşa, Kozan'' cevabını vererek doğru cevapladı ve 5 milyon TL'lik soruyu görmeye hak kazandı.

1 Milyon TL'lik soruyu açmayı başaran yarışmacı Göktaş ise; ''Karışık duygular içerisindeyim, anlatılmaz yaşanır! Yaşadıklarım film şeridi gibi geçti gözümün önünden. Çok heyecanlıyım'' dedi.

Dilan Polat'ın yakınları tarafından yüzüne tükürüldü! Banu Parlak duruşma sonrası sosyal medyadan ateş püskürdü! Dilan Polat'ın yakınları tarafından yüzüne tükürüldü! Banu Parlak duruşma sonrası... Haberi Görüntüle

İMİRZALIOĞLU'NUN TÜYLERİ DİKEN DİKEN

Kenan İmirzalıoğlu ise yarışmacıyı tebrik ederek; ''Tüylerim diken diken oldu gerçekten. Hepimizi çok heyecanlandırdın. Yüreğine, aklına sağlık. Bugüne kadar verdiğin, kendini geliştirmek için verdiğin emeğe sağlık. Yürekten kutluyorum seni"  dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading