Yandex Metrica

Kankalar doğum günü partisinde buluştu! Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ'un oğlunun doğum gününe katıldı! Pozları sosyal medyada büyük ilgi gördü!

Kankalar doğum günü partisinde buluştu! Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ'un oğlunun doğum gününe katıldı! Pozları sosyal medyada büyük ilgi gördü!

Türkiye'nin sevilen oyuncularından olan Kıvanç Tatlıtuğ'un oğlu Kurt Efe 2 yaşına girdi. Ünlü oyuncunun oğlunun doğum gününe ise birçok ünlü isim katılırken Kenan İmirzalıoğlu ile olan pozları ise sosyal medya da büyük ilgi gördü. 

Yaşam

29.04.2024, 19:41

''Aşk-ı Memnu'', ''Aile'', ''Kuzey Güney'', ''Kurt Seyit ve Şura'' gibi ünlü dizilerde yer almış 40 yaşındaki oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, 2016 yılında Başak Dizdar ile dünyaevine girmişti. 

Çift is 2023 yılında oğulları Kurt Efe'yi kucağına almıştı.

Holiganlar hakkında çılgın mesaj: Yeşil sahaya inenin cinsel sorunu var Holiganlar hakkında çılgın mesaj: Yeşil sahaya inenin cinsel sorunu var Haberi Görüntüle

KURT EFE 2 YAŞINDA

15 Nisan'da doğan ve 2 yaşına basan Kurt Efe için doğum günü partisi düzenleyen Başak Dizdar ve Kıvanç Tatlıtuğ'a yakın birçok isim doğum günü partisinde yerini aldı. 

Sabancı ailesine gelin gidiyordu! Ünlü oyuncu Hande Erçel ile Hakan Sabancı ayrıldı mı? Sabancı ailesine gelin gidiyordu! Ünlü oyuncu Hande Erçel ile Hakan... Haberi Görüntüle

DOĞUM GÜNÜNE ÜNLÜ AKINI

Özge Özpirinççi, Burak Yamantürk, Sinem Kobal, Kenan İmirzalıoğlu gibi isimlerin katıldığı doğum günü partisinden kareler sosyal medyadan paylaşıldı. 

Sadettin Saran Fenerbahçe başkan adaylığından çekiliyor mu? Ali Koç detayı... Sadettin Saran Fenerbahçe başkan adaylığından çekiliyor mu? Ali Koç detayı... Haberi Görüntüle

KENAN İMİRZALIOĞLU İLE POZLARI ÇOK KONUŞULDU

Kıvan Tatlıtuğ ile yakın arkadaş olan Kenan İmirzalıoğlu'nun verdiği pozlar ise sosyal medya da en çok konuşulan kareler oldu.

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal'ın kızlarıyla katıldıkları doğum günü partisinden kareler büyük beğeni aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading