Yandex Metrica

Sitede Ara

Holiganlar hakkında çılgın mesaj: Yeşil sahaya inenin cinsel sorunu var

Holiganlar hakkında çılgın mesaj: Yeşil sahaya inenin cinsel sorunu var

Cinsellik çoğu insana önemsiz gibi gözükse de aslında bir evliliğin temel taşlarından. Eşler arasındaki bağı güçlendiren bu ilişki, Ürolog Akif Diri'ye göre erkeklerde öfke ve şiddeti tetikleyebiliyor. Diri Instagram hesabından paylaştığı videoda cinsellik ve holiganlık arasındaki bağlantıya dikkat çekti.

Yaşam

30.04.2024, 22:05

Bir evliliğin en önemli unsurlarından olan cinsellik çiftler arasında duyguların en açık haliyle paylaşılmasını sağlıyor. 

Kadın ve erkeğin ilişkideki bağını güçlendiren bu durum çoğu zaman pek de önem arz etmiyor gibi görünse de aslında evliliğin sağlıklı bir şekilde yürüyebilmesi için olmazsa olmaz. 

Gönül Dağı dizisinde skandal taciz! Kadın çalışanlar arasında yaşanan öpüşme krizinde mahkeme kararını verdi! Gönül Dağı dizisinde skandal taciz! Kadın çalışanlar arasında yaşanan öpüşme... Haberi Görüntüle

EVLİLİKTE CİNSELLİK OLMAZSA...

Diğer yandan cinselliğin sıklığı eşlerin çalışma şartlarına, evdeki kişi sayısına, çocuk sahibi olup olmamaya ve fiziksel yorgunluk durumuna göre değişebiliyor. 

Ancak tüm enerjiyi başka şeylere harcayıp cinsel yaşamı ihmal etmek ilişkiye verilebilecek en büyük zarar. 

Özellikle günlük işler sebebiyle yorulmaktan ya da televizyon seyretmeyi tercih etmekten dolayı cinselliği ihmal etmek uzmanlara göre çok yanlış. 

Zira eşlerin birbirine olan yakınlığını sağlayan bu ilişkinin ertelenmesi veya önemsenmemesi affedememezlik, üzüntü, karamsarlık, korku, öfke ve nefret gibi duyguların ortaya çıkmasına yol açabilir. 

Survivor Yunus Emre arsızlığa doymadı! Bu kez Aleyna'nın elini tutup... Survivor Yunus Emre arsızlığa doymadı! Bu kez Aleyna'nın elini tutup... Haberi Görüntüle

Frikiğe kızan Hadise şimdi iki erkek arasında bacaklarını ayırdı Frikiğe kızan Hadise şimdi iki erkek arasında bacaklarını ayırdı Haberi Görüntüle

HOLİGANLARIN CİNSEL YAŞAMI KÖTÜ OLUYOR

Instagram üzerinden insanları cinsellik, erkek ve kadın cinsel sağlığı hakkında bilgiler veren Ürolog Doç. Dr. Akif Diri de konuyla alakalı bir video paylaştı. 

Diri futbolda holiganlığın bile cinsellikle alakalı olabileceğini vurguladı. 

Videosunun altına "Hayatta çok daha güzel şeyler var. Her şeyin aşırısı zarar. Hem kendinize hem çevrenize…" notunu paylaşan Ürolog şunları söyledi:

"Bir erkek tribünlerden sahaya atlayıp futbolculara saldıracak kadar şiddet ve fanatizm içindeyse bu kişilerin cinsel hayatında da büyük bir problem olduğunu söyleyebiliriz."

"Bir gece önce güzel bir cinsel birliktelik yaşayan bir erkek ertesi gün kimseye saldırmaz çünkü rahatlamıştır, deşarj olmuştur, üzerindeki stresi ve gerginliği atmıştır, hayata daha pozitif bakar" diyen Diri, cinsel ihtiyaçların giderilememesinin erkeklerde öfke ve agresyonu tetiklediğini vurguladı. 

Aradığı aşkı yıllar sonra buldu! Nikah masasına oturan Emre Altuğ bakın kiminle evlendi! Aradığı aşkı yıllar sonra buldu! Nikah masasına oturan Emre Altuğ... Haberi Görüntüle

SADECE FUTBOL İÇİN GEÇERLİ DEĞİL

Akif Diri, bu agresifliğin sadece futbolda değil, çarşıda, pazarda, trafikte de şiddete dönüşebildiğini kaydetti. 

Videosunun sonunda hanımlara seslendi:

"Sevgili hanımlar, eşlerinizi özellikle stadyumlara göndermeden önce onlarla ilgilenin." 

Öte yandan bir evlilikte cinsel hayatın azalması veya son bulmasının birçok farklı nedeni var.

30 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 30 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı ile öpüşmüştü! Dünyaca ünlü aktör Sharon Stone dizi setinde yaşananlara ilişkin ilk kez konuştu! Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı ile öpüşmüştü! Dünyaca ünlü aktör Sharon Stone... Haberi Görüntüle

BAZI İLAÇLAR CİNSEL İSTEĞİ AZALTIYOR

Fiziksel ve ruhsal sağlık, libido üzerinde önemli bir faktör. 

Cinsel libido uyuşmazlıkları: Her birey aynı derecede veya sıklıkta seks yapmak istemeyebilir. 

Doğum: Yeni doğum yapan kadınlar 6 ila 8 hafta seks yapmamalı. 

Ayrıca doğum sonrası stres ve yorgunluk, vücuttaki değişiklikler ve hormonal faktörler de libidoya etki edebilir.

Stres: Stres hormonu fiziksel olarak libidoyu düşürebilir. 

Ereksiyon problemleri: Ereksiyon problemi, birçok açıdan seks yapmayı zorlaştırır. Bu problem, erkeğin kaygı seviyesini ve özgüvenini etkiler. 

İlaç kullanmak: Antidepresanlar, yüksek tansiyon ilaçları, dekonjestanlar ve antihistaminikler cinsel istekte azalmalara yol açabilir. 

Travmalar: Travma sonrası korku, utanç, stres gibi verilen duygusal tepkiler, bir insanın cinsel yaşamını ciddi şekilde etkileyebilir.

Ünlü şarkıcı Faik Öztürk'ten kötü haber! Safiye Soyman'dan ilk açıklama: Önce beyinine pıhtı attı, sonra... Ünlü şarkıcı Faik Öztürk'ten kötü haber! Safiye Soyman'dan ilk açıklama:... Haberi Görüntüle

İLETİŞİMDE ÇATIŞMA CİNSELLİĞİ ETKİLİYOR

Partnerler arasındaki anlazmazlık cinselliği doğrudan etkiliyor. 

Partnere karşı öfke ve kızgınlık gibi olumsuz duygular, cinsel olarak cezalandırma veya pasif agresif geri çekilme, aldatma, güç savaşları, pornografi bağımlılığı, zevklerin farklı olması gibi problemler sık olarak gözlemleniyor. 

Dilan Polat'ın yakınları tarafından yüzüne tükürüldü! Banu Parlak duruşma sonrası sosyal medyadan ateş püskürdü! Dilan Polat'ın yakınları tarafından yüzüne tükürüldü! Banu Parlak duruşma sonrası... Haberi Görüntüle

HAYAT ŞARTLARI ZOR İSE...

Sıkılmışlık ve yorgunluk, üzüntü, öfke, iş kaybı veya iş değişikliği, maddi problemler, yaşlanma, beden imgesi sorunları

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Saadet Diş

TRHaber.com - Yaşam


Loading